Unboxing

Illumicrate – To The Bitter End

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Laatst is de september box van Illumicrate binnen gekomen! Spoilers heb ik zelf weten te vermijden en ik vind dit boek van de maand echt zo gaaf!! kijken jullie mee met unboxen?


De Goodies

Als eerste kwam een een leuk etui/make-up tasje tevoorschijn. Ik moest 3x kijken voor ik wist wie het moest zijn, namelijk Manon Blackbeak met haar Wyvern Abraxos. Het volgende waren magneetjes waar ik echt niks aan vind.

De pin met de bloemen en kettinkje vond ik dan wel super cute, geen idee waar het van is maar had dit liever als een oorbel of iets gezien.
De veter dingetjes heb ik niks mee, deze quote is dan wel leuk maar al die moeite doen om ze op mn schoenen te plaatsen is niet aan mij besteed.

Als laatste kwam ik een zwaard tegen, ik ken het logo dus wist het is van Percy Jackson. daar houdt het ook wel een beetje op.
Of ik er iets mee doe, nee zeer zeker niet.

De goodies deze maand zijn helaas niet mijn ding maar dat mag de pret niet drukken. Zit er iets tussen wat je leuk vindt, laat het dan zeker weten.


Het Boek

Het boek van deze maand is Empire of the Vampire van Jay Kristoff. Veel edities heb ik al voorbij zien komen maar deze is echt jawdropping zo mooi!!

Natuurlijk is het boek gesigneerd en heeft het een goud foil embrosing op de naakte cover. De mooie sprayed pages maakt dit boek echt geweldig mooi. Als klap op de vuurpijl ook nog eens een brief van Jay Kristoff aan de lezers van Illumicrate.

Hier gaat Empire of the Vampire over:

From holy cup comes holy light;
The faithful hand sets world aright.
And in the Seven Martyrs’ sight,
Mere man shall end this endless night.

It has been twenty-seven long years since the last sunrise. For nearly three decades, vampires have waged war against humanity; building their eternal empire even as they tear down our own. Now, only a few tiny sparks of light endure in a sea of darkness.

Gabriel de León is a silversaint: a member of a holy brotherhood dedicated to defending realm and church from the creatures of the night. But even the Silver Order could not stem the tide once daylight failed us, and now, only Gabriel remains.

Imprisoned by the very monsters he vowed to destroy, the last silversaint is forced to tell his story. A story of legendary battles and forbidden love, of faith lost and friendships won, of the Wars of the Blood and the Forever King and the quest for humanity’s last remaining hope:

The Holy Grail.

 

Wat vinden jullie van deze box?

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.