Recensie

Vic – Sanne van Ooijen

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

SVM Publishing heeft weer een hele leuke zomer box samengesteld met maar liefst 3 zomerse boekjes.
De laatste is van Sanne van Ooijen, Vic. Van Sanne van Ooijen heb ik nog nooit iets gelezen dus ik ben erg benieuwd naar deze slechts 72 pagina’s tellende short read.

Mijn leven is zorgvuldig uitgestippeld.
Ik sta aan de vooravond van het openen van mijn eigen restaurantketen, het enige waar ik me nog moet doorworstelen is een vakantiereünie met mijn familie.
Als je me vorige week had verteld dat ik zou willen dat deze vakantie langer zou duren, dan had ik je voor gek verklaard.
Nu weet ik wel beter. Dat deze week mijn drukke leventje totaal op zijn kop zal zetten, had ik nooit kunnen voorzien.
Door het onverwachte wederzien, wat twintig jaar later nog zo vertrouwd voelt, zal niets meer hetzelfde zijn.

 

Wanneer Victoria (Vic) verplicht naar een familie reünie moet komen wordt alles zo ingedeeld zoals het vroeger was. Rosalia, Lola en Vic slapen samen in één kamer en krijgen weer de smaak te pakken als toen ze tiener waren en naar Italië gingen voor vakantie.

Het enige verschil is dat Lola en Rosalia getrouwd zijn en een gezinnetje hebben. Maar deze meiden kamer willen ze niet opgeven. De mannen mogen nu bonden met de kids want deze week is hun feestje.

Victoria is een Chef kok van haar eigen restaurant keten die op het punt staat te worden geopend in Nederland. Op de eerste avond tijdens het uit eten gaan krijgt ze iets te eten wat ze ronduit smerig vind en twijfelt ook niet om dit te laten weten.

Wat Victoria niet verwacht is dat de man die haar ooit ontmaagde degene is die de chef kok is in het restaurant. Maar die ogen en zijn uiterlijk laten haar niet meer los.
Eenmaal terug in het huisje kunnen Lola en Rosalia het niet laten om haar te plagen hier mee en adviseren haar naar een seks club te gaan die heel exclusief is.

Wat Victoria niet verwacht is dat deze zelfde man haar helemaal gek maakt van verlangen. Dit casual seks avontuur wordt een vakantie fling. Maar nu ze zo veel tijd met Jaron heeft doorgebracht, kan ze niet geloven dat ze er tegen op ziet om terug naar Nederland te gaan.

Hoe had deze vakantie zo kunnen lopen?

Dit verhaal beleef je vanuit het perspectief van Victoria. Een volwassen vrouw met alle zaakjes op orde, behalve haar liefdes even. Ze is voor mij een soort vriendin geworden doordat ze als personage zo toegankelijk is. Het mee voelen is zo goed overgebracht dat er wel een traantje is weggepinkt.


Lang Verhaal Kort

Een hele leuke short read van Sanne van Ooijen waarbij Vic de hoofdpersoon is die alle zaakjes op orde heeft behalve, haar liefdesleven. Deze familie reünie zal alles veranderen.


Praktische Informatie

Titel: Vic
Serie:
Auteur: Sanne van Ooijen
Genre: Romance
Pagina’s: 72
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789464200928
Prijs (Paperback): €9,50
ISBN (E-Book): 9789464200911
Prijs (E-Book): €3,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.