Unboxing

Illumicrate – Dark Academia

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Zo, vandaag weer een unboxing. Dit keer weer een Illumicrate namelijk Dark Academia.
Zelf heb ik erg naar deze box uitgekeken.
kijken jullie mee?


De Goodies

Deze maand zat er weer een collectable bookpot bij. Persoonlijk vind ik deze wat minder leuk en ben ergens ook niet van plan ze te gaan sparen. Dus deze mag een ander persoon blij gaan maken.

Het volgende wat ik tegen kwam was een kopje met schotel. Het is in een Grieks thema. Het idee is leuk alleen denk ik niet dat ik een kopje van dit formaat echt gebruik. Moet dan te vaak bijvullen… Ben wel benieuwd welke andere kop en schotels ze gaan uitbrengen. Het idee vind ik wel super leuk!

Een reading Journal zonder data is het volgende wat ik tegen kwam. En wat is deze MOOI!! durf deze nog niet te gaan gebruiken omdat op het moment ik nog een beetje chaotisch ben en dan het gewoon vergeet. Een goed voornemen voor 2022 zou ik maar zeggen 🙂

Washi tape is het volgende wat ik eruit haalde. Geen idee wat ik ermee moet maar is misschien leuk om iemand blij mee te maken met een boekswap. Zelfde geld voor mij voor de reading tabs.

Leuke box, alleen helaas is niet alles mijn cup of tea.


Het Boek

Deze maand is het boek The Devil makes three van Tori Bovalino. Deze editie is iets minder mooi dan de twee voorgaande.
Het is wel gesigneerd door de auteur en heeft sprayed pages. Alleen de cover vind ik wat minder. De foil embrosing op de naakte cover vind ik mwah.

Maar ze zeggen beoordeel het boek niet op zijn cover 😉

Hier gaat The Devil makes three over:

Tess Matheson only wants three things: time to practice her cello, for her sister to be happy, and for everyone else to leave her alone.

Instead, Tess finds herself working all summer at her boarding school library, shelving books and dealing with the intolerable patrons. The worst of them is Eliot Birch: snide, privileged, and constantly requesting forbidden grimoires. After a bargain with Eliot leads to the discovery of an ancient book in the library’s grimoire collection, the pair accidentally unleash a book-bound demon.

The demon will stop at nothing to stay free, manipulating ink to threaten those Tess loves and dismantling Eliot’s strange magic. Tess is plagued by terrible dreams of the devil and haunting memories of a boy who wears Eliot’s face. All she knows is to stay free, the demon needs her… and he’ll have her, dead or alive.

 

Wat vinden jullie van deze box?

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.