Recensie

Hartendief – Emma Anna (Hartendief #1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Met Naomi van de Instagram pagina Proudbookjunkie heb ik weer een buddyread gedaan. Dit keer het eerste deel van de Hartendief trilogie van Emma Anna. De rest van de serie moet nog uitkomen.

Op haar laatste stagedag in de apotheek komt de tweeëntwintigjarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien – serieus, de mooiste. Maar ook met een man die de hoofdrol in haar toekomstige nachtmerries zal gaan spelen.

Getraumatiseerd doet ze de deur achter zich dicht en besluit het hele voorval gewoon te vergeten. Amon, haar broer, is bezorgd en wil haar meenemen op de zomertournee van zijn band Two Dimensions. Maar dan maakt ze kennis met de nieuwe bassist van de band. Een man met ogen die haar wel heel erg bekend voorkomen. Artemis’ eentonige leven heeft niet alleen een flinke opdonder gekregen; het ziet er nu ook nog eens naar uit dat het drastisch zal veranderen.

In Hartendief volgen we Artemis (arti) en Jurre hun liefdesverhaal. Voor de mensen die niet van erotische scenes in een boek houden, skip deze want dit boek is zeker erotisch getint.

Wanneer Artemis tijdens haar laatste dag op stage de knapste man ooit ontmoet en hij voor haar opkomt krijgt ze stoute dromen over deze vreemde knappe man. Helaas voor haar wordt voor de apotheek sluit er nog een overval geplaagd waar Arti degene is die wordt bedreigt.

Arti kan dit voorval maar niet vergeten, die ogen blijven haar achtervolgen. Wanneer Amon besluit dat het tijd is voor zijn zusje om te gaan leven en haar mee neemt op tour maakt ze kennis met de nieuwe bassist van Two Dimensions.

De knappe vreemdeling is nu ineens een bekende en ze gaat mee op tour en heeft dus veel tijd om met hem te zijn.
Maar kan ze haar hart wel open stellen want zijn ogen hebben iets bekends, toch?

Jurre schrikt zich wezenloos wanneer hij Amon zijn zusje ontmoet. Deze vrouw kent hij! Maar hoe kan hij een tour met haar erbij overleven. Hij voelt zich zo aangetrokken tot deze vrouw.

De aantrekkingskracht tussen Jurre en Arti spat van de pagina’s af. Alleen Jurre blijft een lange tijd een groot mysterie. De informatie die Jurre geeft of per ongeluk deelt geven je een klein stukje meer inzicht in wie hij is. Arti is een vrouw/meisje die hem weet te raken. Maar hij heeft ook een geheim en dat zal de prille relatie zeker niet ten goede komen.

Emma Anna weet Jurre een mysterie te houden en het langzaam te onthullen tot een episch einde. Wanneer je het boek dicht slaat wil je gewoon weten hoe het verder gaat. Gelukkig voor de lezers komt het boek snel uit en kunnen we verder lezen over hoe het nu verder gaat met Arti en Jurre.

De schrijfstijl is precies zoals je gewent bent van Emma Anna. Zeer vlot en heel beeldend. De erotische scenes voegen echt iets toe aan het verhaal en de emoties van Arti komen realistisch over.

Je leest het verhaal uit twee perspectieven, maar voornamelijk uit dat van Artemis. De scenes die je leest uit Jurre zijn perspectief geeft de lezer meer informatie over wie hij is, dit moet Arti dan nog te weten komen.


Lang Verhaal Kort

Een erotische Romance/New Adult waar je kennis maakt met Artemis en Jurre. De chemie tussen deze twee is onmiskenbaar aanwezig.
De schrijfstijl is heel vlot en beeldend. De emoties van Artemis komen goed over en de erotische scenes voegen echt wat toe aan het verhaal.
Het einde is alleen vrij shocking en je moet eigenlijk meteen door lezen want, hartpijn!


Praktische Informatie

Titel: Hartendief
Serie: Hartendief
Auteur: Emma Anna
Genre: Romance
Pagina’s: 
Uitgever: EmmaBooks
ISBN (paperback):
Prijs (Paperback): €15,95
ISBN (E-Book): 1230004897316
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Hartendief zijn Artemis en Jurre op een niet zo een prettige manier uit elkaar gegaan. Dit boek pakt naadloos […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.