Recensie

De Gokker – Shanna Bell (Bad Romance #3)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag weer een Maffia Romance van Shanna Bell haar hand recensie voor jullie. We hebben al kennis gemaakt met Giovanni Detta, Jazzy Rossi, Hector Diaz en Mary Rossi. Nu zijn er natuurlijk meer mannen in de Detta familie. Vandaag het verhaal van Luca Detta.

Een geeky girl die wordt gechanteerd…
Een gevangene die dorst naar wraak…

Luca
Ik zal ontsnappen uit deze gevangenis.
Ik zal het de mensen die me hier hebben laten belanden, betaald zetten.
Ik heb alleen háár nodig; de sleutel tot mijn gevangeniscel.

Tess
Ik ben een nerdy hacktivist; het internet is mijn speelveld.
Maar dat zal mijn familie niet redden.
Ik heb hém nodig; een zeemonster om een haai te verslaan.

 

Luca Detta wordt al over gesproken in het eerste deel, De Leider. Hij zit vast voor belasting fraude, maar dit heeft hij zelf niet gedaan.
Zijn broers proberen alles wat kan (juridisch) om hem vrij te krijgen, want ontsnappen uit de gevangenis is niet wat Luca wilt.

Wanneer de bijzondere hackster Tess hem op komt zoeken en zweert een manier te hebben hem vrij te krijgen in ruil voor een schuld af te kopen is dit de ideale kans om uit de gevangenis te komen en wraak te nemen op de gene die hem de bak in heeft laten draaien.

Tess wordt gechanteerd door een lid van Ierse Brian. Hij eist steeds meer geld om haar vaders schuld af te kopen. Tess kan veel, maar steeds geld ophoesten om haar vader veilig te houden redt ze niet.

Ze heeft iemand nodig die deze griezel kan verslaan. Deze persoon zit vast, Luca Detta is degene die haar daarbij kan helpen.

De deal die ze sluit kost haar weinig moeite, maar wanneer de chanteur steeds terug komt om geld te eisen moet Tess weer bij Luca aankloppen.

Wanneer Tess weer bij Luca aanklopt en ze de situatie wilt bespreken en ze wilt dat hij zijn woord houd, loopt alles anders. De beruchte tweeling staat ineens voor de deur. Ze moet maken dat ze weg komt. Maar de deur die ze open trekt, had beter gesloten kunnen blijven.

Luca is bezig om Tess zo ver te krijgen hem te helpen. Dit lukt bijna, tot die vreselijke tweeling voor de deur staat. Een onverwacht lijk gooit roet in zijn plannen.

De tweeling eist dat Tess geen gevaar is, dit kan alleen door haar te doden of haar familie te maken. De regels zijn simpel, maar voor Tess en Luca is dit een pad die ze niet zelf hebben gekozen.

In De Gokker vertellen Luca en Tess het verhaal in deze maffia wereld. de hacktivist Tess heeft echter een groot geheim die de band kan schaden die ze hebben opgebouwd. Luca is alles wat ze uiteindelijk wilt, maar de waarheid kan alles veranderen.

Luca is beschadigd door zijn tijd in de gevangenis en zint op wraak. Tess is degene die hem daarbij moet helpen. De gevoelens die hij voor deze bijzondere dame ontwikkeld had hij nooit kunnen voorstellen.

De schrijfstijl van Shanna Bell is weer heel vlot en beschrijvend. Het boek wordt zoals ook in voorgaande delen verteld vanuit twee perspectieven. Dit keer dat van Luca en die van Tess.

Dit boek is ergens extra leuk omdat het een kat en muis spel is, Luca wilt Tess al meteen terwijl Tess afstand probeert te bewaren. De geheimen die in dit verhaal naar boven komen zorgen voor de nodige drama en spanning.

De gevoelens van Tess en ook die van Luca worden goed overgebracht en zorgen dat je echt met de personages kan binden.

Snel door naar deel 4, De Players.


Lang Verhaal Kort

Een vlot geschreven verhaal van Luca en Tess. Geheimen die uitkomen en problemen met een duivelse tweeling zorgen voor extra spanning. Tess en Luca zijn op elkaar aangewezen, de gevoelens die erdoor los komen voel je als lezer heel goed. Dit zorgt ervoor dat je goed met de personages kan binden. Spanning, aantrekkingskracht en twee totaal verschillende personen die door het lot gedwongen worden tot samenwerken.


Praktische Informatie

Titel: De Gokker
Serie: Bad Romance
Auteur: Shanna Bell
Genre: Maffia Romance/Romance
Pagina’s: 192
Uitgever: Dutch Venture Publishing (Paperback)/Bell Press (E-Book)
ISBN (paperback): 9789403629278
Prijs (Paperback): €15,50
ISBN (E-Book): 1230004353911
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.