Recensie

Luca’s Liefde – Soraya Naomi (Chicago Syndicate #8)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Soraya Naomi is terug met een nieuw deel in de Chicago Syndicate serie!
Dit boek is los te lezen in de serie, maar ik raad wel aan om eerst het verhaal van Fallon en Luca te hebben gelezen zodat je hun verhaal en gevoelens beter begrijpt.

Ik ben een man die alles heeft: macht, liefde en rijkdom.
Ik ben een man die altijd de touwtjes in handen moet hebben. Ik ben een echtgenoot. Ik ben een moordenaar.
Ik ben de onderbaas van de Chicago Syndicate.
Ik hou de wereld die Fallon en ik in ons huis hebben gecreëerd veilig, en ik zou alles en iedereen opofferen om de vrouw van wie ik hou en mijn hoge positie te beschermen,
zonder ook maar een greintje wroeging te hebben.
Tot mijn ergste nachtmerrie uitkomt en ik de controle over mijn thuis en mezelf verlies, een uitdaging die noch Fallon noch ik ooit hadden voorzien.
En ik vrees dat als ik én een goede echtgenoot én een goede maffioso wil zijn, een van ons weleens de dood in zou kunnen worden gejaagd…

 

In Luca’s liefde keren we terug naar het Chicago Syndicate. In het bijzonder naar Fallon en Luca.
Fallon en Luca hun leven loopt soepel, thuis in het penthouse is de veilige haven waar ze met hun baby tweeling leven.

Helaas verandert alles op oud en nieuw, wanneer mensen club7 binnen vallen en Fallon ineens wordt vermist.
Gelukkig vind de manager, Tez, van de ondergrondse seksclub haar en brengt haar in veiligheid.

Vanaf dit moment veranderd alles. Fallon komt gewond terug en raakt een paar keer in de problemen met mensen van het Syndicaat.
Luca begint te twijfelen aan zijn vrouw en duwt haar weg.

Fallon weet dat ze niet gek is en dat ze de waarheid spreekt, maar niemand gelooft haar. Wanneer alles uit de hand is gelopen en zij de enige is die dit op kan lossen verliest Luca alle grip op de situatie.

Fallon en Luca zijn de eerste twee personages waar de lezers in de Chicago Syndicate serie waar ze kennis mee hebben gemaakt. In de andere delen van de serie spelen ze een bijrol en kan je weten dat Fallon is bevallen van een tweeling. Daarbij is de band tussen haar en Luca heel sterk tot dit deel.

Ergens had ik moeite met hoe Fallon werd afgeschilderd in Luca zijn ogen. Dit deed gewoon pijn zoals dit ook voor Fallon pijn deed.
Het boek was ook een emotionele rollercoaster. Tranen in de ogen omdat het leukste koppel in zwaar weer verkeert.

Met Fallon kon ik persoonlijk heel goed bonden en daardoor alles mee voelen en soms zelfs op de zelfde manier kijken.
Luca sloot zich meer af en ging helemaal van het “rechte” pad af zo ver een Maffia man dat kan natuurlijk. Medelijden is het eerste woord dat in mij op komt. Hij probeert alle ballen hoog te houden maar verliest uit het oog wat echt belangrijk is.

Soraya Naomi haar schrijfstijl is meteen weer pakkend en heel soepel om te lezen. De personages Fallon en Luca krijgen nog meer diepgang door de verschillende situaties die in dit boek aan bod komen. Liefde, verraad, machteloosheid en woede zijn onderdelen die in dit boek wel centraal staan.

Ik kijk uit naar het volgende deel in de serie en om kennis te maken met het nieuwste lid van het Chicago Syndicate want over hem weten we nog vrijwel niks.


Lang Verhaal Kort

Een terugkeer naar het Chicago Syndicate, speciaal naar Fallon en Luca. In dit boek wordt hun relatie flink op de proef gesteld. Verraad, woede, liefde en machteloosheid zijn de grootste onderdelen in het verhaal. Fallon en Luca zijn nog uitgebreidere personages geworden.


Praktische Informatie

Titel: Luca’s Liefde
Serie: Chicago Syndicate
Auteur: Soraya Naomi
Genre: Maffia Romance
Pagina’s: 410
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789403634371
Prijs (Paperback): €19,95
ISBN (E-Book): 9798201830915
Prijs (E-Book): €7,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] kijkje gegeven in het New York Syndicate. De gebeurtenissen die hier hebben plaatsgevonden zijn in Luca’s liefde ook voor gekomen waardoor het extra leuk is precies nu dit boek te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.