Recensie

Preppy, Hij zal je vernietigen – T. M. Frazier (King #7)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Preppy, Hij zal je vernietigen is het derde deel van Preppy zijn verhaal. In dit deel weten we hoe het gaan eindigen tussen Preppy en zijn Dre.
Welcome back to the Causeway!

De vlinderdas is TERUG!

Dre was gewoon een mooie vreemdeling toen Preppy haar de eerste keer redde. Nu moet hij haar weer redden, maar ze is niet langer een of andere vreemde; ze is familie en hij heeft geen idee tegen wie of wat hij het opneemt. Wat hij wel weet is dat zijn familie weer bij elkaar brengen de enige aanvaardbare uitkomst is. Preppy’s to-dolijst?
RED FAMILIE. ZOEK WRAAK. Hij leeft… en hij is op zoek naar BLOED. Preppy 3, hij zal je vernietigen is het derde boek en de afsluiting van het verhaal van Preppy en Dre.

Het is ook het zevende boek in de King-serie, de serie die je begint met de boeken KING & TYRANT

Het heeft iets langer geduurd voor dit vervolgdeel is gelezen, maar wat voelt het prettig om weer terug te zijn bij Preppy, Dre, Ray, King, Thia en Bear. In Preppy Hij zal je vernietigen lezen we verder precies waar Preppy hij zal je verlossen is gestopt.
Dit boek moet je echt als onderdeel van de King serie lezen want anders snap je echt er niet veel van.

Kleine spoiler voor als je Preppy hij zal je verlossen nog niet hebt gelezen. Aan het eind van dit boek wordt Dre ontvoert.
Wanneer Bo naar Preppy rent om te zeggen dat zijn mama is ontvoerd komen Preppy samen met King en Bear meteen in actie. De dames zorgen wel voor de kids.

Gelukkig voor de lezers weet Dre zelf te ontsnappen en terug te komen bij Preppy. Maar wie zit er achter die ontvoering. Wie wil Preppy zijn familie pijn doen. En wie is bereid daarvoor te sterven?

T. M. Frazier heeft al bewezen dat ze een super spannend en sexy boek kan schrijven. Hier is dit weer het geval. Het enige wat me opvalt is dat dit boek een stuk meer liefde bevat dan de duisternis die er in de voorgaande boeken aanwezig was.

Ergens vind ik dit jammer, maar dit verhaal moet de afronding zijn van Preppy en Dre hun verhaal. Een leuk detail is tevens dat dit deel tevens een soort afronding van de droom van King en Preppy die in het eerste deel King is begonnen.

Dit kleine steekje onder de gordel zorgde voor tranen welke daardoor wel bleven komen gedurende het laatste stuk. Gelukkig komen er nog een paar delen in de King serie.

De schrijfstijl van Frazier wist mij vanaf de eerste pagina meteen weer terug naar mijn geliefde vrienden te brengen. Op de achtergrond zie je ook de gezinnen van King en Bear ontpoppen en krijg je stukjes mee van de kinderen. Toch voelt dit boek een beetje als een afscheid dus hoop ik dat in een ander boek we meer van de toekomst gaan zien.

Deze serie is heel verslavend en ze definitief achter laten voelt nu nog niet juist dus ik ben benieuwd naar de laatste delen van de serie.


Lang Verhaal Kort

Preppy is de duivel gelijk als iemand aan zijn familie komt. Degene die zijn Dre heeft ontvoerd zal hier veel spijt van krijgen, maar wie zit er achter? Frazier neemt de lezer vanaf de eerste bladzijde mee terug naar Preppy, Dre, King en de rest die we al hebben ontmoet eerder in de serie. Met dit deel sluiten we een stukje af, zakdoekjes zal je nodig hebben.


Praktische Informatie

Titel: Preppy, Hij zal je vernietigen
Serie: King
Auteur: T. M. Frazier
Genre: Dark romance, Romance
Pagina’s: 220
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030978
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030954
Prijs (E-Book): €8,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.