Recensie

Valentijn met twee – Cecilia Koops, Claudia Vanzegbroeck, Alex Peeters, Isabelle Paz Soldan & Kaat de Kock

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vanaf heden mag ik ook recensies schrijven voor de uitgever Books & Butterflies. Deze uitgever is epub only maar daardoor niet minder leuk!
Vandaag is de eerste recensie daar. Valentijn voor twee is een verhalen bundel met 5 hele korte verhaaltjes. Ideaal voor het slapen gaan.

Valentijn met twee is een heerlijke verhalenbundel geschikt voor elk moment. Een extra beetje liefde kan iedereen gebruiken!

Vijf kortverhalen nemen je mee in alle aspecten van de liefde. Met deze bundel heb je verhalen van vijf fijne auteurs in handen!

 

Topverkoper – Cecile Koops

In deze bundel is het Cecile Koops die het boek opent met een verhaaltje over Tom en Suzanne. Tom komt een verlaten boekhandel binnen en bied zijn service als topverkoper aan. Suzanne kent hem nog van vroeger maar ze zijn allebei veranderd. Kan het liefde zijn??

Liefde in tijden van moord – Claudia Vanzegbroeck

In de gevangenis ontmoet Peter de bibliothecaris Anna. Zij is meteen overtuigd van zijn onschuld en verliefd. Is dit gevoel wederzijds?

Glimlach naar een schaduw – Alex Peeters

Sara is een weduwe, op Valentijnsdag is ze weer voor het eerst alleen en dit valt haar zwaar. Maar of dit altijd zo blijft?

Autocrush – Isabelle Paz Soldan

Mila rijd een busje aan op Valentijnsdag. Is een middag samen bloemen bezorgen met Ben stiekem wat ze nodig had?

Het kaartje – Kaat de Kock

Beste vriendinnen Marthe en Josefien kennen elkaar al jaren. Marthe is weer eens verliefd en laat Josefien zitten op Valentijnsdag. Wanneer ze besluit hun date te checken breekt Josefiens hart. Vind Josefien ook geluk na deze Valentijn?

 

omdat alle vijf van deze verhalen zo kort zijn krijg je geen kans om een band op te bouwen met de personages. Hoewel ze allemaal vlot en leuk geschreven zijn, vind ik Het kaartje van Kaat de Kock de leukste omdat deze voor mijn gevoel net wat meer verhaal heeft.

Alle verhaaltjes zijn tevens vanuit één perspectief geschreven met uitzondering van de eerste. Deze heeft een klein stukje vanuit een anders perspectief.

Deze bundel is heel toegankelijk en laat je kennis maken met verschillende auteurs. Het is ook makkelijker even snel 1 te lezen voor het slapen.


Lang Verhaal Kort

vijf super korte verhaaltjes. Elk leuk en vlot geschreven. Hierdoor helaas geen binding met de personages.


Praktische Informatie

Titel: Valentijn met twee
Serie:
Auteur: Kaat de Kock, Cecile Koops, Claudia Vanzegbroeck, Alex Peeters & Isabelle Paz Soldan
Genre: Romance
Pagina’s: 38
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN (E-Book): 9781393616900
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] is er een vervolg op een verhaal uit de bundel Valentijn met twee […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.