Unboxing

Fairyloot – Spellcraft

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag is de mei box van Fairyloot bezorgd en meteen heb ik deze post gemaakt.
Benieuwd naar de inhoud, laten we gaan kijken!


De Goodies

Het openmaken voelde dit keer wel als een feestje omdat er niet gewacht hoefde te worden. Als eerste pakte ik een doosje met onderzetters er uit. Deze zijn van Serpent and Dove welke ik dadelijk helemaal compleet heb als Fairyloot editie. Het Nederlandse deel komt toevallig vandaag ook binnen en bloed en honing had ik al. Erg leuk en ben nieuwsgierig naar de personages.

Het volgende wat ik tegen kwam was een houten telefoon houder gebaseerd op de boeken van Jay Kristoff. Persoonlijk zou ik er geen telefoon op plaatsen, maar een boek die mag pronken in mijn kast. Het past ook, Conceal don’t feel de twisted tale heb ik gebruikt om het idee te testen.

De tumbler was het volgende item. Hier ben ik VERLIEFD op want het is een stukje van de quote van de Dertien uit de Glazen Troon serie van Sarah J. Maas. De Wyverns erop vind ik ook super leuk

Vervolgens kwam er een doosje uit met een lijst en een gekke dobbelsteen. Hiervoor moest ik even lezen wat het was. Dit is voor de mensen die een enorme TBR hebben en niet kunnen kiezen. De lijst invullen en dan de dobbelsteen gooien en je weet wat je kan lezen. Of dit echt handig is weet ik niet, maar het idee vind ik super leuk!

Natuurlijk weer de tarotkaarten om te sparen. Van serpent en Dove ook welke ik niet spaar, mocht jij ze sparen stuur mij een bericht.

De spoilercard en boekenlegger zijn ook standaard aanwezig en geven een extreem duidelijke hint naar het boek.


Het Boek


Het boek van de maand mei 2021 is Witches steeped in Gold van Ciannon Smart.
Het boek heeft stenciled sprayed pages, goud folie op de naakte cover en een art op de reverse van de dust jacket. Tevens is de dust jakcet helemaal exclusief ontworpen voor Fairyloot.

Persoonlijk vind ik de nieuwe cover niet mooier dan de originele, maar de naakte cover vind ik wel prachtig.

Hier gaat Witches Steeped in Gold over:

Divided by their order. United by their vengeance.

Iraya has spent her life in a cell, but every day brings her closer to freedom and vengeance.

Jazmyne is the Queen’s daughter, but unlike her sister before her, she has no intention of dying to strengthen her mother’s power.

Sworn enemies, these two witches enter a precarious alliance to take down a mutual threat. But power is intoxicating, revenge is a bloody pursuit, and nothing is certain except the lengths they will go to win this game.

 

Het boek klinkt super spannend en zeker de moeite waard.

Wat vinden jullie van deze box?

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.