Unboxing

Illumicate – Dearly Departed

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Laatste tijd hobbel in een beetje achter de feitjes aan qua bloggen. Mijn excuses. Ben nu getrouwd en heb even vakantie dus heb een inhaalslag gemaakt qua recensies schrijven en lezen. Vandaag is die er eindelijk. De unboxing van de Illumicrate april box met als thema Dearly departed


De Goodies

Als eerste viste ik uit de box een super gave bookpot! had ze al eens gezien maar in het echt zijn ze echt super mooi!
Het thema vond ik ook heel leuk want Egypte is mijn favoriete vakantieland tot nu toe! Deze bookpot staat dus ook als pronkstuk tussen de beeldjes uit Egypte.

Vervolgens vond ik een soort tas zonder lussen geïnspireerd op de Nevernight van Jay Kristoff. Heel mooi, maar weet even snel niet wat er mee te doen. Heb een beetje het zelfde met de magneetjes, De art is mooi alleen het fandom zegt mij niks.

Vind jij deze leuk, laat het weten!

Een drinkglas van The Beautiful van Renee Ahdieh waar me helaas nog niks van bekend is. Het glas is wel dik waardoor die tegen een stootje kan. De boekenleggers zijn leuk, fandom ontgaat me alleen. Ik vermoed dat ze bij het boek van deze maand horen. De afbeeldingen zijn mooi en tevens dubbelzijdig bedrukt. Met aan elke kant een ader personage.


Het Boek

The Ravenous Dark van A. M. Strickland is het boek van April. Het boek heeft stencil sprayed edges die ik erg mooi vind. Tevens is het boek gesigneerd door de auteur.

Helaas is er niks gedaan met de naakte cover van het boek of de reverse dust jacket wat ik dan wel weer jammer vind. De extra auteur letter kan ik dan weer wel waarderen.

De flaptekst van The Ravenous Dark:

In Thanopolis, those gifted with magic are assigned undead spirits to guard them—and control them. Ever since Rovan’s father died trying to keep her from this fate, she’s hidden her magic. But when she accidentally reveals her powers, she’s bound to a spirit and thrust into a world of palace intrigue and deception.

Desperate to escape, Rovan finds herself falling for two people she can’t fully trust: Lydea, a beguiling, rebellious princess; and Ivrilos, the handsome spirit with the ability to control Rovan, body and soul.

Together, they uncover a secret that will destroy Thanopolis. To save them all, Rovan will have to start a rebellion in both the mortal world and the underworld, and find a way to trust the princess and spirit battling for her heart—if she doesn’t betray them first.

 

Wat vinden jullie van deze box?

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.