Recensie

Blogtour, Alleen met Jou – Angela Britnell

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Normaal plaats ik de recensie al in de ochtend, vandaag lukte dit helaas niet maar niet getreurd. De recensie van Alleen met Jou van Angela Britnell is eindelijk hier!

Wat als je niet meer wilt doen alsof?

Sarah is lerares in Cornwall en echt toe aan vakantie. Als ze op busreis door Europa gaat, ontmoet ze al snel Matt, een zakenman uit Nashville die dezelfde groepsreis heeft geboekt. Sarah baalt er nog steeds van dat haar ex haar bedrogen heeft en bedenkt een plan om hem jaloers te maken: zij en Matt doen de hele vakantie alsof ze een stelletje zijn en plaatsen allerlei verliefde foto’s op Facebook. Matt vindt het prima, want die heeft helemaal geen tijd voor een relatie of verliefd gedoe.

Terwijl Sarah en Matt de mooiste plekken van Europa bezoeken en net doen alsof ze hevig verliefd op elkaar zijn, begint Sarah zich echter af te vragen of “doen alsof” nog wel genoeg voor haar is…

Op vakantie in een boek, wat een heerlijk gevoel. Angela Britnell neemt de lezer mee op busreis door Europa. De reis begint in Londen en gaat door onder andere Duitsland, Italië en België naar Parijs!

De reis zelf krijgen we als lezer niet extreem veel van mee. De hoofd attractie is echt het spel tussen Matt en Sarah. Wat de ouwetjes van de busreis al meteen zien willen zij natuurlijk niet zien.

Omdat dit een feelgood is komen ze natuurlijk bij elkaar, maar dat ze hierbij een beetje hulp kunnen gebruiken is wel duidelijk.
De aantrekkingskracht spat er vanaf en je gunt ze elkaar zo erg!

Stiekem hoop ik dat er nog wordt voortgeborduurd op Sarah en Matt hun verhaal want ik vind ze echt een super leuk koppel.
Enige aanmerking is dat het soms qua plekken wat te gehaast voelde, maar 10 dagen iedere dag een ander land is natuurlijk ook niet relaxed.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke vakantie feelgood van Angela Britnell. Graag lees ik meer van haar want de schrijfstijl is heel prettig en leest vlot weg.


Praktische Informatie

Titel: Alleen met jou
Serie: 
Auteur: Angela Britnell
Genre: Feelgood, Romance
Pagina’s: 160
Uitgever: Choc Lit NL
ISBN (paperback): 9789492585790
Prijs (Paperback): €12,50
ISBN (E-Book): 9798201533014
Prijs (E-Book): €2,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Vandaag is het tijd voor een heerlijke feelgood van Choc Lit NL welke een paar keer is uitgesteld. Ik heb het over Alle singles aan tafel van Angela Britnell. Op DivaBooks hebben we eerder een recensie gedeeld van haar, namelijk Alleen met jou. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.