Unboxing

Fairyloot – Hidden Identities

Hee Lieve Lezers van Divabooks,

De april box is binnen gekomen, later dan gepland… Maar vandaag heb ik de unboxing voor jullie!


De Goodies

Waar de maart box mij super blij maakte, vind ik deze box weer een stuk minder leuk.
De tote bag is altijd handig, je kan deze in je handtas proppen of gebruiken met een leuk bookish event.

De zeep heeft al een plekje in de kledingkast want dan ruikt je kast lekker en gebruik ik het nog ergens voor. De boekensteunen van Lord of the rings vind ik echt prachtig. Helaas weet ik niet zo goed hoe ik deze het best tot zijn recht kan laten komen in de boekenkast. Heb je tips? laat dit mij zeker weten!

De tarot kaarten zijn weer van de partij! dit keer met art van een artiest die ik zelf al een hele tijd volg. Morgana0anagrom
Helaas heb ik niks met het fandom dus mogen deze naar een andere liefhebber.

De pin was meteen herkenbaar wat ik dan wel leuk vind. zelf denk ik niet dat ik er echt wat mee ga doen maar dit laat ik voor nu even in het midden.

Als laatste nog 3 boekenleggers. het is niet mijn smaak en ook is het niet mijn fandom helaas.


Het Boek

Het boek zelf heb ik in het Nederlands uitstaan als pre-order! dat maakt mij blij om er ook een gesigneerde Engelse variant te hebben!
De stenciled sprayes pages vind ik erg leuk en de art op de reverse dust jacket is zo cute! dit maakt mij zeker nieuwsgierig.
De rode foil op de naked cover past ook mooi bij de art op de dust jacket wat voor mij het een echt prachtig geheel maakt.

Waar het boek over gaar:

“Lynette Noni is a masterful storyteller. A must-read for any fantasy lover!” — SARAH J. MAAS, #1 New York Times Bestselling Author
Seventeen-year-old Kiva Meridan has spent the last ten years fighting for survival in the notorious death prison, Zalindov, working as the prison healer.

When the Rebel Queen is captured, Kiva is charged with keeping the terminally ill woman alive long enough for her to undergo the Trial by Ordeal: a series of elemental challenges against the torments of air, fire, water, and earth, assigned to only the most dangerous of criminals.

Then a coded message from Kiva’s family arrives, containing a single order: “Don’t let her die. We are coming.” Aware that the Trials will kill the sickly queen, Kiva risks her own life to volunteer in her place. If she succeeds, both she and the queen will be granted their freedom.

But no one has ever survived.

With an incurable plague sweeping Zalindov, a mysterious new inmate fighting for Kiva’s heart, and a prison rebellion brewing, Kiva can’t escape the terrible feeling that her trials have only just begun.

From bestselling author Lynette Noni comes a dark, thrilling YA fantasy perfect for fans of Sarah J. Maas, and Sabaa Tahir.

 

Klink super spannend toch?!

Wat vind jij van de box en natuurlijk het boek?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.