Unboxing

Fairyloot – Frozen Fables

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

De maart Fairyloot box is eindelijk binnen gekomen. Dit heeft echt super lang geduurd het was een beetje spoilers ontwijken.
De maart en april box kwamen tegelijk binnen dus dat is dan ook wel weer dubbel feest. Wat er in de box van maart zit?


De Goodies

Van de inhoud van de box werd ik dit keer eigenlijk wel blij. Als eerste kwam er een notitie boekje uit. Het heeft geen lijntjes dus eigenlijk kan je er alle kanten nog mee op. erg handig want ik wil het tekenen weer oppakken.

De tarotkaarten zitten er ook in als gebruikelijk. Hier doe ik zoals jullie  misschien wel weten niks mee dus stuur een berichtje als je ze wilt.

Sokken en een haarband. Ideaal voor de dames die een Fairyloot box ontvangen. De sokken zijn wat klein, maar ze zitten heerlijk. De bookish haarband vind ik zelf wel leuk en het is een heerlijke stof die niet de haren uit je hoofd trekt.

De art print heeft mooie grafische folie alleen vind ik deze art zelf niet super mooi. Gelukkig verschillen de smaken. De mok die ik toen vond werd ik ook weer blij van. Een weer stevige mok met een mooie art erop. Dit mag Fairyloot zeker vaker doen. Hoop stiekem ooit een van een SJM fandom te krijgen.

Als laatste een phone ring om te plakken op je telefoon. Handig alleen ben bang dat als ik het gebruik mijn telefoon kapot valt. Dus deze is voor mij een twijfel geval of ik dat aandurf.


Het Boek

Fairloot did it again! een prachtige art op de reverse van de dust jacket en een hele mooie naked cover! natuulijk is dit boek ook gesigneerd door de auteur en heeft het sprayed pages! blauw met glitter, om verliefd op te worden.

Waar het over gaat?

Debut author Jessica Rubinkowski delivers the thrilling first book in an epic Russian folklore-inspired fantasy duology filled with page-turning romance, tragedy, magic, and monsters. Perfect for fans of Leigh Bardugo and Sara Raasch! Seventeen-year-old Valeria is one of the only survivors of the freeze, a dark magical hold Knnot Mountain unleashed on her village. Everyone, including her family, is trapped in an unbreakable sheet of ice. Ever since, she’s been on the run from the czar, who has set out to imprison anyone who managed to escape. Valeria finds refuge with the Thieves Guild, doing odd jobs with her best friend, Alik, the only piece of home she has left. That is, until he is brutally murdered. A year later, she discovers Alik is alive and being held captive. To buy his freedom, she must lead a group of cutthroats and thieves on a perilous expedition to the very mountain that claimed her family. Only something sinister slumbers in the heart of Knnot. And it has waited years for release.

Klinkt super toch?

Zou jij dit boek willen lezen? en wat vinden jullie van de goodies?

laat het me weten, lijkt me super er over te kletsen.

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.