Recensie

Ik – Hannah Hill (Verbonden met Elkaar #2)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Het heeft even geduurd maar hier is de recensie van het tweede deel in de verbonden met elkaar trilogie van Hannah Hill.
Waar in Ik Nero, Jessica heeft verlaten pakt Ik precies op waar het is gebleven.

Net zo snel als hij in mijn leven was verschenen, was hij weer verdwenen. Zonder uitleg, zonder mededogen en zonder enige hoop op zijn terugkeer. Alsof alles wat we hadden nooit echt is geweest. De pijn was het enige wat het tegendeel bewees. Die alles verscheurende pijn liet me namelijk elk dag verder afglijden in de leegte die hij had achtergelaten.

De kans om voor hem te vechten, of hem op z’n minst nog een laatste keer terug te zien, greep ik dan ook met beide handen aan. Dat die kans werd aangereikt door de persoon die verantwoordelijk was voor mijn leed moest ik negeren. Ik zou alles doen om hem terug te krijgen, zelfs als ik daarvoor een deal moest sluiten met de duivel.

 


Waar Hannah Hill met de Duisternis serie een heel goed en toch ook aangrijpende serie heeft gecreëerd miste ik in dit boek iets.
Jessica en Nero blijven maar in de zelfde patronen vervallen wat voor mij soms irritatie gaf.

Via Nero zijn halfbroer kreeg Jessica de kans om nog één keer met Nero te spreken. Ze wilde alles afsluiten zodat zij verder kon gaan.
Natuurlijk was ze al door Raul en Nero gewaarschuwd voor Matteo. Helaas voor Jessica moet ze dit aan de lijve ondervinden.

Als klap op de vuurpijl komt de beruchte vader van Nero en Matteo in het verhaal even langs. Gelukkig voor de lezers was dit een extreem boeiend en ook wel aangrijpend moment. Veel dingen zijn niet zoals het eruit ziet.

Dat de waarheid altijd uit komt, weet iedereen en daardoor irriteerde dit boek mij een beetje. Als lezer heb je al sterk het vermoedde… Nou ja weet je eigenlijk gewoon dat Nero bezig is met Criminele activiteiten. Jessica vind ik in dit opzicht heel erg naïef.

afgezien van de irritaties die het hoofdpersonage bij mij steeds weer opwekte is Nero natuurlijk ook niet perfect. Stiekem zou ik graag een stukje vanuit zijn perspectief lezen want hij lijkt me heel bijzonder.

Omdat dit een eerder werk is van Hannah Hill zie je nu dat ze enorm is gegroeid met haar nieuwere werken. Zeker ben ik nieuwsgierig naar het Alex duet en de boeken die er nog gaan komen van haar. Eerst natuurlijk het verhaal van Nero en Jessica uitlezen want hoe alles nu is geëindigd maakt alles wel weer interessanter.


Lang Verhaal Kort

Een boek waar ik iets meer moeite mee had dan verwacht. Nero en Jessica lijken vast te zitten in een vicieuze cirkel maar doen er niks aan. Tevens vind ik Jessica vaak te naïef want ze heeft een goed stel werkende hersens. De verhaallijn zelf was heel goed opgebouwd en bracht nieuwe en toch ook bijzondere personages naar voren. Ik ben erg benieuwd naar Wij, het slot deel van de Verbonden met elkaar trilogie.


Praktische Informatie

Titel: Ik
Serie: Verbonden met elkaar
Auteur: Hannah Hill
Genre: Romance, Dark Romance
Pagina’s: 380
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030428
Prijs (Paperback): €19,50
ISBN (E-Book): 9789493030411
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.