Recensie

Blogtour, Omdat je van mij bent – Claire Contreras

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Dutch Venture Publishing heeft weer een maffia romance uitgegeven welke natuurlijk wel gelezen moet worden.
Het boek is een heerlijke stand alone die echt heel snel weg leest.

Als je opgroeit in een van de meest gevreesde maffiafamilies ter wereld, heb je een scherpe neus voor gevaar. Dan weet je precies om welke mannen je met een grote boog heen zou moeten lopen. Dat zijn de mannen met bepaalde ervaring. Met geheimen. De mannen die al sexy klinken als ze je naam zeggen. Vanaf het moment dat ik Lorenzo zag, wist ik dat ik niet alleen met een grote boog om hem heen zou moeten lopen – ik kon maar beter naar een ander land verhuizen. Mijn mening veranderde niet tijdens onze tweede ontmoeting. Of onze derde. Maar mijn hart en mijn hoofd zijn het niet met elkaar eens. Hij is te mysterieus, te knap, te wild en te gevaarlijk. En hij wil mij. Ik kom naar hem toe terwijl ik heel hard weg zou moeten rennen. Ik ga hieraan kapot, dat weet ik. Een man als Lorenzo kan me alleen maar beschadigen. Hij laat niets van me heel.

Catalina is de dochter van een gevreesde maffia baas. Door de ontmaskering van haar familie vlucht ze weg en neemt een andere achternaam. Wanneer Emmaline, Catalina haar zus hulp nodig heeft komt ze helpen.

Om haar zus te helpen moet ze criminologie volgen aan de universiteit. Natuurlijk komt haar familie ter sprake en klapt ze dicht.
Catalina zelf is een prima ballerina en leeft voor het dansen.

Alles veranderd echter, wanneer haar oude lerares haar uitnodigt bij haar familie diner. Hier ziet ze iemand die ze niet verwacht. Lorenzo is gevaarlijk, ze moet bij hem weg blijven.

Helaas voor Catalina en voor Lorenzo zijn ze als magneten tot elkaar aangetrokken. Maar kan deze relatie standhouden in de Maffia wereld vol list, leugens en bedrog?

Claire Contreras weet de lezer in de spannende en sexy wereld van de maffia verliefd te laten worden. Gevaarlijke mannen, die tevens knap zijn willen nemen wat ze willen. En Lorenzo is zo’n man, hij wilt Catalina.

Doordat het verhaal wordt verteld vanuit twee perspectieven krijg je een stukje ballet wereld mee door Catalina. Daar tegenover staat Lorenzo met zijn gevaarlijke werk.

De schrijfstijl is erg prettig en heel toegankelijk voor lezers die van romance houden. Doordat er gedurende het hele verhaal spannende momenten of toch erotische momenten zijn leest dit boek heel snel weg.

Contreras weet de lezer om de tuin te lijden en langzaam alle details te onthullen waar je als lezer niet eens aan hebt gedacht. De ontluikende liefde vond ik persoonlijk heel goed opgebouwd en alle emoties en zeker ook momenten van angst kwamen heel goed binnen.

Stiekem hoop ik dat Dutch Venture Publishing meer werk van Claire Contreras gaat uitbrengen of dat zij zelf meer over deze maffia gaat uitbrengen.


Lang Verhaal Kort

Een goed opgebouwd verhaal waar veel dingen niet zijn wat het lijkt. Omdat jij van mij bent leest heel snel weg en door de wisseling van perspectief tussen Catalina en Lorenzo geeft een prettige afwisseling. Ik hoop op meer van deze auteur en ook van deze personages want er zitten zo veel bijzondere mensen in.


Praktische Informatie

Titel: Omdat je van mij bent
Serie: –
Auteur: Claire Contreras
Genre: Maffia Romance
Pagina’s: 276
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789403625515
Prijs (Paperback): €17,95
ISBN (E-Book): 9798201404130
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.