Recensie

Waanzin – Natasha Madison (Dit is #1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Natasha Madison kennen we natuurlijk al van de Flirten met serie (Flirten met de baas, Flirten met de playboy, Flirten met mijn ex en Flirten met de buurman) SVM Publishing heeft nu ook bijna volledig de Dit is serie van Natasha Madison uitgegeven. Vandaag heb ik de recensie van het eerste deel in deze serie om met jullie te delen.

Van de bestsellerserie, Soulmate komt de spin-off serie Dit is…

Zara Stone

Mijn hele leven heb ik gezworen om nooit met een ijshockeyspeler te daten. Ik weet beter, want ik weet alles van hoe zij leven. Mijn vader is een ijshockeygod, mijn broer is de aanvoerder van het meest succesvolle NHL-team ter wereld, en mijn zwager speelt ook in de competitie. Hun levens zijn gecompliceerd, dus ik koos bewust voor een ander pad.

Ik werd verliefd op een wetenschapper. Maar in plaats van een huwelijksaanzoek te doen, maakte hij het uit.

Vier maanden later zag ik zijn verlovingsfoto op Instagram. Ik kon hem daar niet mee laten wegkomen. Nee, het maakte me niet uit hoe, ik ging die man laten inzien dat ik hem niet nodig had.

Evan Richards

Ik was in de running om mijn puntenrecord van vorig jaar te verbeteren, klaar om de eerste plaats in de competitie te claimen. Als beste in het veld, heb ik mijn carrière hoog in het vaandel.

Toen twitterde ijshockeyprinses Zara Stone me. Ze wilde dat ik samen met haar de bruiloft van haar ex zou crashen.

Het ergste wat er kan gebeuren? Een pr-nachtmerrie. Het beste? Een leuke nacht met een mooie vrouw.

Het begon als een spel, iets waar ik goed in ben. Haar gekke idee veranderde in iets waar ik niet naar op zoek was, iets wat geen van ons beiden wilde.

Als puntje bij paaltje komt, gaat er maar één gedachte door mijn hoofd: Dit is waanzin. Maar ook, dit is waanzinnig goed.

In Dit is waanzin maken we kennis met Zara Stone en Evan Richards. Zara Stone is de dochter van een beroemde ijshockey legende en haar broer is tevens een ijshockey ster. Evan is een ijshockey speler die erg goed is en een beetje wordt verafschuwd door de Stone mannen.

Het verhaal wordt zoals we van Madison gewend zijn vanuit twee perspectieven verteld, namelijk dat van Zara en dat van Evan.
Door deze manier van schrijven krijg je een goed beeld van beide personages en kan je met beide mee leven.

Het enige is dat 1 of 2 keer in dit boek de verkeerde naam boven het hoofdstuk stond waardoor het een beetje verwarrend was. Gelukkig kom je er als lezer wel snel achter waardoor het niet heel hinderlijk is. De hoofdstukken lopen vloeiend in elkaar over ondanks de wisseling van perspectief.

Het moment dat Evan en Zara elkaar in levende lijven ontmoeten voel je als lezer meteen de vonk overspringen. Zara is echter degene die de boot probeert af te houden terwijl Evan het al weet op het moment dat hij haar ziet. Zara Stone is ZIJN meisje en niemand, zelfs haar familie niet kan het van het tegendeel overtuigen.

Waar je weet dat Evan en Zara bij elkaar komen maar dat je niet weet hoe of wanneer maakt deze boeken heel leuk. De humor die Natasha Madison er zo makkelijk door heen gooit zorgt er weer eens voor dat je soms ineens hard moet lachen.

Gelukkig zorgt ze ook weer voor de nodige drama waardoor haar boeken zo verslavend zijn om te lezen. De combinatie van humor, drama en romantiek maakt haar boeken als een heerlijke cocktail voor een zwoele zomeravond.

Aan het eind van Evan en Zara’s verhaal wordt er meteen een brug geslagen voor het volgende deel, Dit is wild.
Nu Zara de liefde heeft gevonden is haar tweeling zus Zoe aan de beurt.


Lang Verhaal Kort

Een weer heerlijk verhaal van Natasha Madison haar hand. Zara en Evan nemen de lezer vanaf het eerste moment mee in hun leven en ontluikende liefde. Dit alles heeft de nodige humor, drama en natuurlijk erotische momenten waar Madison echt een koningin in is.


Praktische Informatie

Titel: Waanzin
Serie: Dit is
Auteur: Natasha Madison
Genre: Romance
Pagina’s: 313
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789464200027
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789464200010
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] heeft even tussen gezeten. Dit is Waanzin is al heel lang geleden gelezen en gerecenseerd. Dit mag natuurlijk de pret niet drukken om weer in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.