Recensie

Onvolmaakt – Kyra Mind (Beschadigd duet #1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Wat geeft SVM Publishing toch een hele hoop heerlijk verslavende boeken uit. Kyra Mind debuteerde ook bij dit fonds met het eerste deel van het Beschadigd duet met als titel onvolmaakt. De cover zelf vind ik erg mooi, doordat er slechts een paar kleur accenten zijn en de rest zwart-wit. Ben nieuwsgierig naar de volgende cover want deze is wel echt tof.

Isabel
Toen ik voor mijn vriend naar de andere kant van de wereld verhuisde, had ik nooit verwacht hem met een andere vrouw in bed aan te treffen. Ik twijfelde geen moment en pakte meteen mijn spullen, vastberaden om nooit meer terug te keren. Ook al ben ik nu moederziel alleen, in een vreemd land en heb ik amper geld om rond te komen. Diezelfde avond loop ik James tegen het lijf en ik laat me verleiden om met zijn boot mee op reis te gaan. Al snel kom ik erachter dat onze ogenschijnlijk toevallige ontmoeting, helemaal niet zo toevallig was.

James
Vanaf het allereerste moment dat ik Isabel zag, wist ik meteen dat ik haar wilde hebben en besloot ik er alles aan te doen om haar te krijgen. Al vrij snel ontdekte ik dat ze het bloed onder mijn nagels vandaan haalt en dat ik mezelf amper kan beheersen met haar in mijn buurt. Toch wil ik haar nergens anders hebben, dan dicht bij mij. Kunnen we iets maken van deze onvolmaakte relatie? Of zijn we beiden te beschadigd?
Onvolmaakt is het eerste deel van het Beschadigd-duet.

 

Waar ik bang was dat het een lange aanloop zou hebben en dan aan het einde alles gebeurt, was ik aangenaam verrast. Kyra Mind laat de lezer meteen kennis maken met Isabel en James. Dit verhaal wordt verteld vanuit James en Isabels perspectief waardoor je beide personages leert kennen van binnen uit.

De schrijfstijl is prettig en vloeiend waardoor dit boek snel wegleest. Er wordt veel aandacht besteed aan de personages zelf. Dit wil zeggen dat de emoties en gebeurtenissen die voor hen belangrijk zijn een lading mee krijgen.

Waar Isabel een Nederlandse dame is die voor de liefde is verhuisd naar de andere kant van de wereld. Isabel is een meisje die zichzelf automutileert om te voelen en om te gaan met haar geestelijke issues.

James is een duistere man die neemt wat hij wilt en niet bang is om te moorden. Wanneer het op Isabel aankomt voelt hij voor het eerst in zijn leven dingen die hij niet kent. Dit jaagt hem angst aan en toch kan hij niet anders dan handelen naar dat gevoel.

Wanneer Isabel met James naar Miami gaan varen op zijn boot komt ze achter een aantal zaken. Hij is een crimineel en vermoord mensen. Toch is hij zorgzaam voor haar en bestempeld haar als “Zijn eigendom”. Dit lokt voor Isabel een hoop rebellie uit en zorgt ervoor dat ze uit haar slof schiet.

Zowel Isabel als James zijn licht ontvlambaar. Dit zorgt ervoor dat er meermaals een ruzie ontstaat die eigenlijk nergens voor nodig is.
Het moment dat Isabel door heeft dat ze van hem houd is het moment dat ze besluit te blijven en niet tegen James te verzetten.

Dat James niet met zijn gevoelens om kan gaan staat buiten kijf. Hij heeft gelogen tegen Isabel over zijn beweegredenen maar besluit toch stukjes van de waarheid aan haar te geven. Wanneer hij dit doet wordt Isabel kwaad en dit wakkert James zijn gevoel voor haar alleen maar aan.

In dit boek leer je James en Isabel kennen en gun je hen het geluk. Hopelijk komen ze nog beter tot elkaar in het volgende deel.


Lang Verhaal Kort

Een vlot geschreven dark romance van Nederlandse bodem. Het verhaal leest vlot en wordt verteld vanuit James en Isabels perspectief.
Er wordt gefocussed op hun emoties en de band die ze delen waardoor alle gebeurtenissen waar nodig extra goed binnen kwamen.
Prachtig debuut van Kyra Mind!


Praktische Informatie

Titel: Onvolmaakt
Serie: Beschadigd Duet
Auteur: Kyra Mind
Genre: Dark Romance
Pagina’s: 251
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030930
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030893
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.