Recensie

Rage – T. M. Frazier (King #4,5)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,
In Bear hebben we kennis gemaakt met Rage. Zij was Thia haar oppas en werd omschreven als een Barbie die houd van wapens, dood en verderf. Wat haar verhaal is wisten we niet, In dit boek doet Rage haar verhaal.

Wie heeft Hope nodig als je Rage kunt hebben… Ik ben een meisje. Ik ben negentien. En ik ben een moordenaar. Dit leven is alles wat ik ken. Het is alles wat ik wil kennen. Tot hem. Het verandert allemaal als een gewone jongen mijn volgende doelwit wordt. En mijn eerste liefde. Ik moet kiezen. Het enige leven dat ik ooit heb gekend moet wijken, of hij sterft. Hoe dan ook, ik zal degene zijn die de trekker overhaalt…

Dit boek is een STANDALONE. Rage verschijnt in Thia en Bear van de King serie, maar die boeken hoeven NIET gelezen te worden om van Rage te genieten.

De beschrijving van het boek geeft al een duidelijke toon van het verhaal. Rage is een moordenaar en doet alles om haar missies te volbrengen. Op haar zestiende loopt ze weg met een man zonder MC. Hij leert haar alle kneepjes van het vak.

Wanneer een missie van haar leermeester haar brengt naar een oppas missie waar ze informatie moet lospeuteren bij een jongeman verandert er iets bij Rage. Ze ervaart gevoelens die vreemd zijn voor haar. Want ze heeft nooit iet anders dan woede gevoeld.

Het lijkt in eerste instantie er op dat je het verhaal alleen beleeft vanuit Rage haar perspectief. Gelukkig is dit niet get geval en komt er een tweede personage bij, Nolan, waardoor dit wordt vertelt.

Zoals in alle voorgaande delen, zijn de personages waar het verhaal door wordt vertelt elkaars love interest. Doordat we van Nolan steeds maar kleine stukjes informatie over hem krijgen weet de lezer niet heel veel van hem.

Nolan wilt Rage helemaal voor dat Rage dit zelf beseft. Om schoon schip te maken wilt hij dat ze elkaar vertrouwen en de diepste geheimen delen. Nolan houd woord, maar Rage…

Doordat de wegen scheiden van Rage en Nolan zie je een stukje van hun losse levens. Beide voelen zich slecht en denken aan elkander.
Het moment dat ze elkaar weer zien is dus ook vrij heftig want de emoties zijn hoog opgelopen.

Op het moment dat je als lezer blij bent dat ze elkaar hebben gevonden komt er nog een vervelende heuvel die genomen moet worden.
De spanning weet Frazier weer goed op te laten lopen. Gelukkig laat ze de lezer wel het boek dicht doen met een gelukzalig gevoel.

 


Lang Verhaal Kort

Een heerlijk verhaal dat los gelezen kan worden. De personages die in eerdere delen voorkwamen waren hier niet zo zeer aanwezig.
De schrijfstijl is weer pakkend vanaf het begin en Frazier weet de spanning goed op te bouwen en te bewaren tot een alles vernietigend moment. Geen cliffhanger hier, maar wel een heerlijk gevoel van voldoening als je Rage hebt uitgelezen.


Praktische Informatie

Titel: Rage
Serie: King
Auteur: T. M. Frazier
Genre: Romance, Dark Romance
Pagina’s:
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789464200041
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789464200034
Prijs (E-Book): €8,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...