Unboxing

Fairyloot – Greek Mythology

Hee Lieve Volgers van DivaBooks,

Persoonlijk was het thema Greek Mythology helemaal mijn ding dus stond ik echt te popelen tot de box bezorgd zou gaan worden. Tevens is dit de eerste Fairyloot box van 2021. Buiten losse special editions zijn deze boxen een echt feestje.
Wil je geen spoilers, lees dan niet verder 😉


De Goodies

Zoals in elke Fairyloot box zat er een prachtig geïllustreerde spoiler card van Taratjah bij. Omdat het leuker is zelf te ontdekken leggen we deze weg. De tarot kaarten zaten natuurlijk er ook in. Dit keer is het fandom van The Wrath and the Dawn. Dit zegt mij niks, helaas.

Het volgende was een patch van Medussa die eruit kwam. Misschien met al de patches die Fairyloot er in stopt een keer een jack te kopen om ze allemaal op te doen. De art van Percy Jackson is mooi, alleen heb ik niks met deze serie. Heb deze ook (nog) niet gelezen.

De spatel vind ik dan wel erg leuk. in de toekomst, als mijn huidige spatels kapot zijn zal ik deze zeker in gebruik gaan nemen.
Een booksleeve is een item waar mijn hart altijd wel een slagje sneller van gaat slaan. Altijd goed dus!

Helaas was de sleeve al gespoilerd voor mij door de maker, dat is wel echt super jammer!
De enamel boekenlegger, ook ontworpen door Taratjah is ook prachtig. de pastel tinten vind ik erg mooi en hij is lekker stevig en heel dun.

Mocht jij nou interesse hebben in de art print, spoilercard of de tarotkaarten, stuur mij dan een berichtje.

 


Het Boek

 

Het boek van Januari is Lore!
De naked cover van dit boek is echt prachtig! en een quote op de rug van het boek.
Het boek is ook gesigneerd door de auteur en heeft mooie stenciled sprayed pages!

 

Daarbij is de reverse van de dust jacket tevens bedrukt met een mooie art en zit er natuurlijk een auteur letter bij met op de andere zijde ook een art.

Hier gaat het boek over:

Every seven years, the Agon begins. As punishment for a past rebellion, nine Greek gods are forced to walk the earth as mortals. They are hunted by the descendants of ancient bloodlines, all eager to kill a god and seize their divine power and immortality.

Long ago, Lore Perseous fled that brutal world, turning her back on the hunts promises of eternal glory after her family was murdered by a rival line. For years she”s pushed away any thought of revenge against the man now a god responsible for their deaths.

Yet as the next hunt dawns over New York City, two participants seek her out: Castor, a childhood friend Lore believed to be dead, and Athena, one of the last of the original gods, now gravely wounded.

The goddess offers an alliance against their mutual enemy and a way to leave the Agon behind forever. But Lore”s decision to rejoin the hunt, binding her fate to Athena”s, will come at a deadly cost and it may not be enough to stop the rise of a new god with the power to bring humanity to its knees.

 

Heb jij ook een subscribtion book box? zo ja welke en wat vind je er tot nu toe van?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.