Unboxing

Illumicrate – Rebellious Royals

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

31 december 2020 werd nog even super leuk afgesloten door een e-mail van Illumicrate. Na super lang te hebben gewacht was een een subscription spot beschikbaar voor yours truly.

Super spannend en super leuk op het zelfde moment. Nu is het moment daar, mijn aller eerste Illumicrate box is binnen gekomen!


De Goodies

De eerste goodie die ik tegen kwam was een boekdoosje met een puzzel er in van de Elfhame serie van Holly Black. Persoonlijk heb ik alleen De Wrede Prins gelezen maar vond deze erg goed. Als de puzzel toch niks is, het is zeker een leuk boekig doosje.

De fluffie sokken is helemaal mijn ding, draag deze super graag alleen gaan ze in mijn ervaring nooit lang mee. Dus zeker welkom om lekker op de bank in te lezen.

De thee, hmmm sommige zouden er super blij van worden, ik niet want ik drink niet echt veel smaken omdat ik er gewoon niet van houd.
Het houten object hebben ze een schaduw doos genoemd, alleen met een digitale kaars kan dit leuk zijn alleen vind ik twee kanten van deze box echt niet mooi.

De beer bovenkant en zijkant vind ik erg leuk, de duiven ook. Alleen wat moeten die gekke poppetjes voorstellen?
Wie het weet mag het zeggen. Als jij deze nou super gaaf vind, laat het me dan weten. Voor een klein prijsje mag je deze hebben, net zoals de thee.

Als laatste maar zeer zeker niet de minste, kwam ik de Hof van doorns en rozen boekenleggers tegen! Persoonlijk vind ik dit fandom echt helemaal geweldig en ben super happy deze te hebben. Zeker omdat mensen ze voor belachelijke prijzen aanbieden.

Natuurlijk zit er ook standaard een pin in de Illumicrate box die verband houd met het boek.


Het Boek

Het boek is digitaal gesigneerd door de auteur en heeft neongroene sprayed pages. Persoonlijk vind ik deze echt lelijk. Het kan dan misschien bij het boek passen maar het is gewoon niet mijn cup of tea.

Helaas voor mij is dit boek een tegenvaller om mee te beginnen, gelukkig heeft Illumicrate wel andere (hopelijk wel) mooie boeken die gaan komen.

Hier gaat Winters Orbit over:

Ancillary Justice meets Red, White & Royal Blue in Winter’s Orbit, Everina Maxwell’s gut-wrenching and romantic debut.

Prince Kiem, a famously disappointing minor royal and the Emperor’s least favorite grandchild, has been called upon to be useful for once. He’s commanded to fulfill an obligation of marriage to the representative of the Empire’s newest and most rebellious vassal planet. His future husband, Count Jainan, is a widower and murder suspect.

Neither wants to be wed, but with a conspiracy unfolding around them and the fate of the empire at stake they will have to navigate the thorns and barbs of court intrigue, the machinations of war, and the long shadows of Jainan’s past, and they’ll have to do it together.

So begins a legendary love story amid the stars.

 

Wat vinden jullie van de inhoud van deze Illumicate januari 2021 box?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.