Recensie

Preppy, Hij zal je verlossen – T. M. Frazier (King #6)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Dat T. M. Frazier verslavende boeken schrijft is ondertussen voor mij wel duidelijk. Het zesde deel van de King serie gaat over Preppy. Dit is het tweede deel van Preppy zijn mini serie binnen de King serie.

Preppy komt terug in een wereld waar hij ooit van hield, maar die hij niet meer herkent. Zijn glimlach kan zijn innerlijke onrust niet verbergen en de mensen die hij als familie ziet, voelen ineens allemaal als vreemdelingen.

Op één persoon na. Een meisje met donkere ogen en nog donkerder haar.

Een meisje dat niet eens een optie is.

Tenminste, nu niet meer.

Dre kan niet beslissen waar ze naar gaat luisteren. Haar hart, haar hoofd of haar lichaam. Want twee van die drie dingen brengen haar terug naar Logan’s Beach. Ze vertelt zichzelf dat ze afsluiting zoekt, maar als ze deuren opent die nooit bedoeld waren om te worden geopend, ontdekt ze al snel dat als het gaat om Samuel Clearwater, afsluiting misschien NOOIT een optie is.

Dit is boek zes in de King-serie en het tweede deel van het verhaal van Preppy en Dre.

In Preppy, Hij zal je verlossen pakt het verhaal op waar deze is geëindigd in Bear. Tijdens het lezen van dit deel komt de lezer er eindelijk achter wat er met Preppy is gebeurt in de tijd dat zijn vrienden hem door waande.

Het moment dat Dre bij Preppy zijn huis aan kwam en erachter kwam dat hij dus nog leefde was een totale schok.
Dat Preppy aan al zijn vrienden kenbaar maakte dat Dre zijn vrouw is liet iedereen stil vallen.

Waar in Preppy, Hij zal je verraden Dre werd gered van zichzelf zijn de rollen nu omgedraaid. Preppy is zichzelf kwijt en alleen Dre kent de ware Preppy en zijn duistere geheimen.

Het aantrekken en wegduwen is weer terug van begin af aan. Dre heeft geheimen vanuit de tijd dat ze dacht dat Preppy dood was en wilt deze delen. Dat deze onthulling alles veranderd wist ze. De manier waar op dit gebeurde verwachtte ze echter niet.

De band tussen Preppy en Dre is sterker dan ooit en nu wilt Preppy zijn meisje/vrouw houden. Het huis waar hun verhaal begon is tevens de plek waar ze weer tot elkaar komen.

T. M. Frazier weet met dit deel weer meteen de lezer te boeien vanaf de eerste letter. Waar ze boor mij ook om bekend staat is de cliffhanger aan het eind. Man man man, wat heeft ze dat weer gedaan!

Wanneer je denkt dat er een fijn einde komt voor Preppy, wat hij zeker verdient. Gooit Frazier op het laatste moment een enorme verandering aan die je laat smachten naar het volgende deel.


Lang Verhaal Kort

Een geweldig zesde deel in de King serie. Tevens het tweede deel in de Preppy reeks die erin zit gemaakt. De lezer Wordt meteen vanaf de eerste letter mee gezogen in Dre en Preppy hun verhaal. Waar Dre in Hij zal je verraden degene was die moest worden gered, moet zij nu Preppy redden en helpen herinneren wie hij was. De cliffhanger die T. M. Frazier weet te creëren is weer fantastisch waardoor je smacht naar het volgende deel.


Praktische Informatie

Titel: Preppy, Hij zal je verlossen
Serie: King
Auteur: T. M. Frazier
Genre: Romance
Pagina’s: 269
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030947
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030961
Prijs (E-Book): €8,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.