Recensie

All-in met Valentijn – Kyra Mind

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,
Morgen is het weer de dag van de liefde, Valentijnsdag.
Om deze dag extra bijzonder te maken, heeft SVM Publishing een box gemaakt met twee short reads en wat leuke goodies.
De unboxing komt Dinsdag online. Vandaag om alvast warm te worden de recensie van All-in met Valentijn van Kyra Mind.

Het is niet de eerste keer dat mijn kwetsbare, jongere broertje zichzelf in de nesten werkt en ook niet de eerste keer dat ik zijn problemen probeer op te lossen. Een of andere sukkel heeft hem enorm veel geld geleend, zodat hij deel kon nemen aan een illegaal pokertoernooi en nu komt hij zijn geld opeisen.
Dat is helaas niet het enige dat hij komt opeisen.
Hij doet een voorstel aan mij om de schuld van mijn broertje op een andere manier af te lossen. Ik heb vrijwel alles voor mijn broertje over – hij is mijn zwakke plek – en ik wil hem koste wat het kost beschermen, maar dit… dit gaat allemaal wel erg ver.
Heb ik echter wel een keuze hierin?

Kyra Mind debuteerde in 2019 met Onvolmaakt bij SVM Publishing. Dit boek is inmiddels gelezen door mij, de recensie volgt 22 maart.
In deze short read wordt het verhaal verteld vanuit het perspectief van Sera.

Sera heeft een broertje met autisme die aan iets van begeleid wonen doet. haar moeder is met haar lover naar Egypte verhuisd en zij is dus de enige die er is om voor hem te zorgen. Zion heeft echter een grote schuld gemaakt bij Danny om mee te doen met een pokertoernooi.

Omdat Sera hem wilt beschermen besluit ze Zions schuld in te lossen bij Danny. Dat ze hierdoor haar lichaam moet verkopen is iets waar ze niet blij mee is.

Kyra Mind weet van dit korte en krachtige verhaal wel eentje met humor, afgunst en geheime gevoelens te creëren. Danny is al wat ouder en betaald Sera voor seks. De steamy scenes zijn kort en meermaals aanwezig.

Een spelletje veranderd alles voor Sera en Danny. het enige puntje van kritiek voor mij is het einde, hier had van mij nog wel een kleine echte afsluiting mogen komen want het voelt niet af.


Lang Verhaal Kort

Een leuke short read van Kyra Mind dat snel wegleest en alle elementen bevat om toch volledig te voelen, maar niet af.
Stiekem hoop ik op meer van Sera en Danny.


Praktische Informatie

Titel: All-in met Valentijn
Serie: 
Auteur: Kyra Mind
Genre: Romance, Dark Romance
Pagina’s: 64
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789464200416
Prijs (Paperback): €9,50
ISBN (E-Book): 9789464200409
Prijs (E-Book): €3,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.