Recensie

Bear – T. M. Frazier (King #4)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Na Thia uit te hebben gelezen is de eerst logische keuze om meteen het volgende deel op te pakken. Natuurlijk is dit gebeurt en is hier een nieuwe recensie over de King serie van T. M. Frazier. Getiteld Bear.

Opoffering. Loyaliteit. Familie.
Bear wil de metalen staven van zijn gevangeniscel buigen
met zijn blote handen en ontsnappen. Niet vanwege de
mannen hierbinnen die hem dood willen, maar omdat

Thia daarbuiten is, waar hij haar niet kan beschermen.
Thia is niet het type meisje dat wacht tot iemand haar komt redden,
vooral als ze zelf nog wat te redden heeft.

Bear en Thia maken zich klaar voor een strijd,
niet alleen voor hun leven, maar voor hun liefde.

Bear is boek vier in de King serie en het vervolg op Thia.

* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*

De flaptekst van het boek geeft het al aan. Er kunnen scenes in voorkomen die als schokkend kunnen worden ervaren. Persoonlijk is dit geen verassing omdat het in de voorgaande delen, King, Tyrant en Thia er soms ook heel hard aan toe kon gaan.

T. M. Frazier pakt gelukkig het verhaal meteen op waar deze was geëindigd.  Bear zit in de gevangenis en Thia is het pad bijster zonder Bear aan haar zijde. Daarbij word Thia geconfronteerd met het feit dat ze verplicht terug moet naar haar ouderlijkhuis.

Omdat er een prijs op Bear zijn hoofd staat, wilt hij dat Thia wordt beschermd. Hier ontmoeten we een ander personage genaamd Rage. Zij word omschreven als een Barbie doll die houd van moorden en werkt voor degene die haar het meeste betaald.

Gedurende de tijd dat Bear vast zit is Thia op haar aangewezen om te overleven. Wanneer Thia zich alleen voelt en een maatje zou willen, komt er een hond in beeld die thuisloos is. Hij wordt pancakes genoemd en word uiteindelijk Thia haar steun.

Waar normaal het verhaal bijna 50/50 is verdeeld tussen de personages, wordt er hier door Frazier meer ingezoomd op Thia. De emoties die ze langzaam maar zeker ontwikkeld worden steeds sterker tot het punt dat ze op klappen staat en bereid is over lijken te gaan.

Het weerzien van haar Bear is daarbij ook totaal anders dan hoe zijn en zeker ook Bear hadden gehoopt.  Wanneer ze het hebben goed gemaakt met de nodige heftige seks is alles weer koek en ei.

Wanneer de oorlog met de MC echt gaat beginnen, wordt Thia ontvoerd. Dit is voor Bear en zijn groep de trigger om meteen het clubhuis te belegeren om zijn Thia terug te halen van de MC die ooit zijn thuis was.

De oorlog zelf krijg je als lezer niks van mee. Want alle belangrijke dingen lezen we op dat moment vanuit Bear zijn point of view. Dit houd in dat er een dialoog is tussen hem en zijn oude Prez/vaderfiguur.

Het moment dat de waarheid uitkomt, ben je met stomheid geslagen. Want hoe de vork in de steel steekt had je zelf niet 1, 2, 3 kunnen bedenken. T. M. Frazier laat hier mee nogmaals zien hoe goed zij een verhaal in elkaar kan zetten.

Natuurlijk voor ons, weet ze het boek zo te laten eindigen dat je wel een grote glimlach op je gezicht hebt.
In tegenstelling tot Tyrant, dat het einde van het verhaal van King en Ray aankondigde, dropt ze aan het einde nog een grote bom.


Lang Verhaal Kort

Een weer fantastische romance met je geliefde personages. T. M. Frazier weet de lezer weer van A tot Z mee te slepen in de liefde tussen Bear en Thia terwijl er een vernietigende oorlog dreigt. De seksuele scenes waren weer goed aanwezig en de personages zijn echt boven zichzelf uitgegroeid. Ja Bear is nog steeds bezitterig over Thia en vice versa. Na dit boek moet je Preppy, Hij zal je verraden gewoon lezen.


Praktische Informatie

Titel: Bear
Serie: King
Auteur: T. M. Frazier
Genre: Romance
Pagina’s: 290
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030466
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030459
Prijs (E-Book): €8,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.