Recensie

Blogtour, WIld – Cecilia Campos (Bad Girls #5)

Hee Lieve lezers van DivaBooks,

Toen Cecilia Campos een oproep deed voor haar nieuwste boek, Wild was ik meteen nieuwsgierig.
Het boek is te lezen zonder de serie, dit is door mij ook gedaan. Met dank aan Cecilia Campos voor het verstrekken van een recensie exemplaar.

Noa
Sterk. Zowel in fysieke zin als in emotionele zin. Slim. Loyaal. Vriendelijk. Grappig. Mijn droomman in slechts een paar woorden en tevens de man die niet bestaat. Na vele exemplaren te hebben getest is dat toch wel mijn definitieve conclusie.

Mijn veel te aantrekkelijke persoonlijke begeleider is de enige die een beetje in de buurt komt. Maar niet helemaal. Want hij is een watje. Hij wijst me telkens af. Dat kan ik niet over me heen laten gaan. Ik bedoel… misschien is hij mijn droomman wel niet, maar dat wil niet zeggen dat ik zijn droomvrouw niet kan zijn. Toch? Of hij dat wil of niet.

Deff
Ik weet dat ik niet voor haar moet vallen. Er zijn honderden redenen om niet aan dit gevoel toe te geven. De belangrijkste dat ze mijn patient is. Ze is wild. Roekeloos en als ze doorgaat met haar baldadige gedrag, gaat het niet goed met haar aflopen en ik zal het allemaal gade moeten slaan zonder er iets aan te kunnen doen. Maar ik kan haar niet aan haar lot overlaten. Haar behandeling is voorbij, maar ik kan niet stoppen aan haar te denken. Waarom kan ik dit gevoel niet stoppen? Ik droom zelfs over haar en de dromen zijn zo levendig…

 

Voor mij is dit boek een eerste kennismaking met Cecilia Campos haar werk. In de groepen op facebook wordt er vol lof over de Bad Girls serie gesproken en stond en staat nog steeds op mijn lijstje om aan te schaffen en te lezen.

In Wild word je meteen geïntroduceerd aan Noa. Zij is een bijzondere vrouw te noemen. Ze kwam op mij heel druk over met een zeer groot ego. Ze is zelfverzekerd en doet waar zij zelf zin in heeft. Daarbij wilt Noa haar droomvent ontmoeten en de wereld redden.

Naast Noa hebben we ook nog haar tegenspeler, Deff. Hij is de begeleider in de afkick kliniek in Nederland waar Noa wordt opgenomen.
Hij is zorgzaam, knap en houd van routine. Dit alles veranderd op de dag dat hij Noa ontmoet.

Als lezer weet je dat Deff en Noa samen gaan komen. Dit is namelijk vaak het geval in Romance boeken. Hoe dit gebeurd is het leukste in het verhaal. Cecilia Campos heeft het verhaal zo uitgewerkt dat meerdere aspecten van een personage naar boven komen.

Noa heeft dan haar eigen demonen en haar drugsverslaving, maar is zo koppig als wat en doet altijd wat zij zelf wilt.
Waar Noa pas achter komt als met het traject in de kliniek bezig is, is hoe veel invloed Deff op haar heeft.

De wisselwerking tussen Deff en Noa is heel luchtig en ook vaak vrolijk. De serieuze en moeilijke kanten komen echter ook aan bod zonder dat dit het verhaal droog of saai maakt.

In dit boek wordt voornamelijk het verhaal verteld vanuit Noa en Deff zijn perspectief. Hierbij zitten ook een paar korte hoofdstukjes vanuit Sebastian. Sebastian is degene die Noa naar deze kliniek stuurde en is tevens een belangrijk persoon voor haar. Mijn vermoedde is dat in de voorgaande delen zijn verhaal is verteld.

In Wild heeft Cecilia Campos een mooi liefdesverhaal met een heftig thema aangehaald. Noa is meer dan wat ze laat zien en gelukkig weet Deff met een beetje hulp toch tot Noa door te dringen. Humor is zeker een groot element want er komen veel grappige acties in naar voren.

Lieve Noa en Deff, ik heb van jullie genoten en vind jullie beide bijzonder. Een dag met jullie is nooit saai en de liefde is er altijd.
Nu is deze meid super nieuwsgierig naar de andere delen dus deze recensies kunnen jullie ook met de tijd verwachten.


Lang Verhaal Kort

Een mooie romance met twee totaal tegenovergestelde personages. Beide hebben een temperament en willen niet toegeven dat ze niet zonder elkaar kunnen. De schrijfstijl is heel prettig en er komt aardig wat humor in voor. Doordat er van zowel Noa en Deff meerdere kanten naar voren komen krijgen de personages meer diepgang.


Praktische Informatie

Titel: Wild
Serie: Bad Girls
Auteur: Cecilia Campos
Genre: Romance
Pagina’s: 294
Uitgever: Cecilia Campos
ISBN (paperback): 9789082738537
Prijs (Paperback): €22,39
ISBN (E-Book): 9781393664949
Prijs (E-Book): €6,24

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.