Recensie

Ieder zijn Geheim – Sarina Bowen (Ivy Years #2)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Na het te hebben gelezen van Gevallen Dromen van Sarina Bowen was ik verkocht. Harkness is zo gevuld met bijzondere personen en dus ook veel verhalen om te vertellen. Vandaag laat ik jullie kennis maken met bridger en Scarlet.

Zou je de liefde van je leven kunnen opgeven om het kind dat van je afhankelijk is te redden? Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockeyspelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven. Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een steratleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen

 

In Ieder zijn geheim keert de lezer terug naar Harkness university. Het fijne van dit boek is, deze kan ook als stand alone worden gelezen want alles wordt uitgelegd wat mogelijk onduidelijk is. Voor degene die Gevallen dromen hebben gelezen is dit een terugkeer en leer je Bridger beter kennen.

Het verhaal wordt weer verteld vanuit twee perspectieven, dit keer zijn dit Scarlet/Shannon en Bridger.
Scarlet is een eerstejaars student aan Harkness en volgt muziektheorie en een gevorderde wiskunde. Hier ontmoet ze Bridger en natuurlijk is er meteen de aantrekkingskracht.

Waar Bowen in het voorgaande boek heeft laten zien hoe complex haar personages zijn lag de lat hoog voor dit deel.
Geheimen staan in dit boek centraal en langzaam wordt Scarlet haar geheim bekend en komt Bridger zijn geheim uit.

Scarlet heeft haar naam veranderd nadat haar beroemde vader die een ijshockey coach is werd beschuldigd van kindermisbruik. Door deze situatie word ze bij haam thuis door iedereen in haar nek aangekeken.

Bridger was altijd een wildebras die leefde voor ijshockey, seks, drank en studeren. Dit alles veranderde dit jaar omdat zijn moeder verder afgleed in haar drugsverslaving. Toen hij thuis kwam en zijn zusje Lucy opgesloten in haar kamer aantrof, nam hij haar meteen mee.

Bridger heeft lange tijd zijn zusje in zijn studentenkamer laten wonen, tot Scarlet zijn hart stal en achter de waarheid kwam.
Nu zij alles weet, verwacht Bridger dat zij hem ook vertrouwt en haar problemen bij hem neer legt.

Wanneer Bridger achter Scarlet haar geheim komt begrijpt hij haar, samen gaan ze de strijd aan en komt een onverwachte andere leugen ook aan het licht. De liefde die Scarlet en Bridger voor elkaar hebben is mooi en puur.

Op sommige vlakken miste dit boek de hevige emoties waar ik op hoopte. Daarbij was de insteek van dit verhaal zo anders dan verwacht. Dit is wel op de goede manier want Bowen weet een aantal goede twists in het verhaal te brengen.

De schrijfstijl weet meteen te boeien en er is meteen een dramatische gebeurtenis waardoor je als lezer alleen maar wordt getriggerd om door te lezen.


Lang Verhaal Kort

Een weer mooi verhaal wat deze keer draait om geheimen en elkaar leren vertrouwen. De erotische scenes waren meer aanwezig maar wisten veelal iets toe te voegen aan het verhaal. De schrijfstijl weet meteen je mee te nemen en door de twists blijft het hele verhaal boeiend.
De binding met de personages was helaas iets minder waardoor de emoties minder goed over zijn gebracht dat ik had gehoopt.


Praktische Informatie

Titel: Ieder zijn Geheim
Serie: Ivy Years
Auteur: Sarina Bowen
Genre: Romance
Pagina’s: 276
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030664
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030657
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.