Recensie

Verlangende Duisternis – Hannah Hill (Duisternis #2)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Zoals voorgaande jaren is maandag de vaste recensie dag op DivaBooks. De blogtours meestal op woensdag wat ook zo zal blijven waar mogelijk. Nu is op donderdag de spotlight nieuw welke aangehouden gaat worden via Facebook en Instagram.
Vandaag is het 4 januari 2021 en is er een nieuwe recensie voor jullie.
Verlangende Duisternis is het tweede deel van de Duisternis serie van Hannah Hill en mag de spits afbijten.

Meegenomen naar Masons domein, ontdekte ik hoe veel erger mijn situatie nog kon worden. De hindernissen die we hadden genomen, bleken kinderspel in vergelijking met degene die we nog moesten nemen.

De duisternis in Mason verlangde meer van mij dan ik had te geven. Toch was ik niet in staat om eraan te ontsnappen.

Overtuigd van onze connectie, wist Mason mijn onderdrukte gevoelens voor hem bloot te leggen. Maar mijn verlangen naar zijn gevoelens bleef onbeantwoord.

Hij schroomde niet om mij eraan te herinneren wat mijn plaats was in zijn wereld. Een liefdeloze wereld, waarin ik als zijn bezit geen stem had. Zo maakte Mason het me onmogelijk om ervan overtuigd te blijven dat hij mij net zo lief had als ik hem.

We belandden in een impasse en de uitkomst daarvan kon zowel ons keerpunt als ons einde betekenen.

Lauren is nu aanbeland in Vietnam met Mason en zijn crew. Ze bevind zich in een grote toren waar ze een adembenemend zicht heeft op de omliggende natuur. Het boek pakt gelukkig meteen op waar deze in Verwoestende Duisternis is geëindigd.

De schrijfstijl van Hannah Hill is meteen weer prettig en het gehele boek wordt beschreven vanuit Lauren haar perspectief.
Doordat we Lauren al kennen wordt er in dit boek een schepje aan de emoties toegevoegd. Zakdoekjes zijn zeker nodig.

De verhouding tussen Mason en Lauren blijft zoals die was. Mason is een complexe man die neemt wat hij wilt. Hij staat boven de regels en Lauren is zijn eigendom. Dat Mason meerdere lagen heeft komt in dit deel zeer goed aan bod. Soms vraag je echt jezelf af wat er in zijn hoofd omgaat.

Waar in het voorgaande deel onvrijwillige seks voorkomt is dat hier niet het geval. Persoonlijk vind ik dit wel prettiger want seks hoort met wederzijdse toestemming te gaan. Wanneer je denkt dat dingen niet verder kunnen op dat vlak zijn er natuurlijk nog andere gaatjes die gevuld kunnen worden.

Hannah Hill weet de scenes heel grafisch te maken zonder dat het smakeloos wordt. De seks was in dit boek ook soms wat zachter en zorgde ervoor dat er een diepere betekenis bij kwam.

Door de emotionele struggles van Lauren en het heen en weer schieten hier van werd dit boek een echte rollercoaster en krijg je nog een betere connectie met haar. Bryan is trouwens ook een terugkomend personage waar je toch wel een beetje aan gaat hechten. Hij is je beste vriend waar je vrijuit mee kan praten.

De gebeurtenissen tussen Mason en Lauren zijn in dit deel op emotioneel vlak harder en verder uitgewerkt. Alles gaat meer leven en je gaat stiekem hopen dat Mason en Lauren alles uit kunnen werken. Ze horen bij elkaar zoals Mason al vanaf het begin heeft geroepen.
Dar ze beide koppig zijn en Lauren haar vrijheid mist is dan ook een gegeven.

Persoonlijk kijk ik erg uit naar het derde deel, Verterende Duisternis, in deze 4-delige serie.


Lang Verhaal Kort

Een verhaal dat verder gaat waar het aan het eind van Verwoestende Duisternis is gebleven. Lauren en Mason maken beide een grote groei door emotioneel waardoor ze een extra dimensie krijgen. De schrijfstijl is weer heel beeldend zonder smakeloos te worden. Door de gebeurtenissen in dit boek wil je dat Lauren en Mason het samen uitvogelen. Het boek smaakt naar meer.


Praktische Informatie

Titel: Verlangende Duisternis
Serie: Duisternis
Auteur: Hannah Hill
Genre: Dark Romance
Pagina’s: 347
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030787
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030770
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.