Unboxing

Igniting Imagination – Merry XMaas box

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Helaas is de Merry XMaas box niet voor de kerst bezorgd, maar dit mag zeker de pret niet drukken.
Aangezien Igniting Imagination een kleine zelfstandige is en nog een eigen leven heeft buiten deze webshop duurde het ietsje langer dan normaal. Deze box is gevuld met goodies allemaal in het thema van de boeken van Sarah J. Maas en zoals jullie weten is zij mijn favoriete schrijfster.


De Goodies

Als eerste kwam ik twee zakjes tegen met choco chips erin en de achterkant geeft gelukkig aan hoe deze hot coco te maken.
Om dit te kunnen drinken is een mok natuurlijk super handig. De mok is wel zwaar maar ziet er wel leuk uit.
Aelin is zelf gek op chocola en dan is hete coco natuurlijk altijd goed!

Vervolgens zat er buiten het doosje waar de mok veilig in zat opgeborgen een leuke glazen kerstbal! helemaal ingepakt in bubbelplastic. Gelukkig maar want de kaarsen die ik er los bij had besteld waren er een aantal van kapot! PostNL is zo ruuw laatste tijd met de post.

Terug naar de box, buiten een mooie rode kerstbal zat er een heel fris ruikend parfum bij. Deze lijkt me ideaal voor de zomer want kreeg een beetje citronella vibes wat ik persoonlijk altijd erg lekker vind ruiken.

De art prints vind ik ook erg leuk. Degene van Cresent City zegt me op het moment het minst omdat ik deze nog niet heb gelezen. De bonus art print op de achterzijde van de spoiler card vind ik stiekem het leukst. Welke auteur zou nou niet zelf met haar belangrijkste personages worden geportretteerd?

Als laatste in de box kwam ik een booksleeve tegen. Deze is lekker groot en ruim dus kan in deze sleeve een heerlijk dik boek.
De scene was daarbij ook eentje waar menig Acotar fan van zou dromen. De drie boys in hun jaarlijkse traditionele sneeuwballen gevecht.
De kerst truien herinner ik me alleen niet. Tijd voor een re-read dus!

Natuurlijk kon een kaarsje in de box niet ontbreken. Winter solstice is de kaars in deze prachtige box. Het kaarsje ruikt heelijk fris en fruitig en is er zeker eentje qua geur die heerlijk in de lente zal ruiken.

Wat vinden jullie van deze Merry XMaas box van Igniting Imagination?

Ohja, de rest van de kaarsen volgt nog een kleine review van. Helaas is door Post NL een gedeelte gesneuveld en krijg ik deze nog na gestuurd. de service van Sharon is echt ge-wel-dig. en de producten zijn allemaal altijd goed. Echt een aanrader dus!

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.