Recensie

Verwoestende Duisternis – Hannah Hill (Duisternis #1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Na het te hebben gelezen van De Kerstborrel van Hannah Hill smaakte het naar meer. Hierdoor was het volgende boek het eerste deel van De Duisternis serie getiteld Verwoestende Duisternis.

Met een allure die kracht en macht schreeuwde, eiste hij de aandacht op van iedereen om hem heen. Aandacht die hij wist te behouden met zijn knappe uiterlijk. In mijn lichaam begonnen tienerhormonen rond te razen en dat maakte het nagenoeg onmogelijk om weg te kijken. Zodra zijn betoverende ogen de mijne vonden ontdekte ik de duisternis die erin verscholen lag. Het riep zowel lust als angst in me op. Na onze korte ontmoeting, vol geladen intensiteit, was ik blij dat hij verdween. Hoe had ik ooit kunnen vermoeden dat hij terug zou komen om me op te eisen en de zijne te maken? Er was in die tussenliggende jaren dan wel niets aan zijn aantrekkingskracht veranderd, maar ook niet aan mijn angst. Een angst die bleef groeien naarmate ik leerde wie Mason werkelijk was. Zijn verwoestende duisternis maakte me blind voor de diepere gevoelens die ik voor hem koesterde. We konden elkaar niet vinden in onze onzekerheden net zo min als in onze verlangens. Wie had kunnen denken dat het zulke desastreuse gevolgen zou hebben?

Lauren is de dochter van een bekend klassiek muzikaal koppel. Haar ouders en broer worden het Dumont-trio genoemd. Lauren heeft rood haar met groene ogen en is sportief aangelegd door het vele sporten met haar thuis leraar.

Wanneer Lauren en Mason elkaar ontmoeten tijdens een optreden van haar ouders is er meteen een voelbare klik. Mason komt over als een machtige man die iets duisters over zich heeft. Daarbij is hij verschrikkelijk knap met zijn hoekige kaak en lange en brede gestalte.
Wanneer ze voor het eerst echt spreken is hij heel gesloten en eist antwoorden van Lauren. ze is 16 waarna hij flipt en verdwijnt.

Wanneer Lauren 18 is en gaat studeren in Londen wordt ze ontvoerd door Mason zijn mannen en mee genomen naar een landgoed om daarna door Mason mee te worden genomen naar zijn eigen huis is Vietnam.

Lauren is degene door wie je heel dit verhaal beleefd. Ze is een sterke jonge dame die zeker van zich af bijt maar ook niet bang is een paar rake klappen uit te delen. Ze maakt het Mason zijn mannen ook erg moeilijk haar te vangen en gevangen te houden.

Na twee jaar staat de mysterieuze man die Mason heet dan eindelijk voor haar neus. Hij deelt mede dat zij nu zijn eigendom is en dus alleen hij aan haar mag zitten. Lauren is nog Maagd en wordt omdat ze tegenwerkt verkracht.

Vanaf dit moment is er angst maar ook vooral lust te voelen bij Lauren. Haar gevoelens worden heen en weer geslingerd wanneer hij haar zoent lijken alle bezwaren te verdwijnen. Maar wanneer hij stopt kickt haar verstand weer in en begint ze te verzetten.

Wanneer Lauren er achter komt dat Mason meer macht heeft dan ze ooit voor kon stellen geeft ze de hoop op. Mason houd namelijk ook haar ouders, broer en vrienden in de gaten en dreigt hen wat aan te doen als ze nog meer problemen veroorzaakt.

Eenmaal in Vietnam is Lauren helemaal alleen en weet ze niet wat ze moet. Niemand kan haar hier helpen en wat is Mason met haar van plan. Dit gaan we allemaal uitvinden in het vervolg, Verlangende Duisternis.

De schrijfstijl van Hannah Hill kende ik al van Jij en De Kerstborrel en is nog steeds heel vlot. Ze weer vanaf het eerste hoofdstuk meteen te boeien en door het duistere randje ben je nieuwsgierig naar wat Mason allemaal gaat doen met Lauren. Door de kleine stukjes informatie die steeds worden gegeven blijf je lezen en dan ineens is het boek uit.


Lang Verhaal Kort

Een vlot geschreven verhaal waar een hoop dingen mysterieus blijven. Door de kleine stukjes informatie los te laten wilt de lezer weten wat er allemaal aan de hand is en wat Mason precies allemaal wilt van Lauren. Het hele verhaal is vanuit de ik-vorm in Lauren haar perspectief geschreven en zorgt ervoor dat je heel goed mee kan voelen met haar. De lust die er tussen de twee personages is spat van de pagina’s af. Als je niet van geweld of verkrachting houd is dit boek geen aanrader want seks tegen de wil staat wel meermaals centraal.


Praktische Informatie

Titel: Verwoestende Duisternis
Serie: Duisternis
Auteur: Hannah Hill
Genre: Dark Romance
Pagina’s: 303
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030763
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030756
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.