Unboxing

Kwante in Wonderland Swap – Jólabókaflóðið 2020

Hee Lieve Volgers van DivaBooks,

Het is kerstavond dus mag ik mijn kerstcadeau van de Kwante in Wonderland Swap open maken.
Jólabókaflóðið 2020 is het thema van deze swap.

Bij het openen van de box wist ik niet wat ik zag. propvol met allemaal cadeautjes. Daarbij lag er bovenop alles een mooie gelamineerde brief.

Sjoukje had voor mij deze prachtige box gemaakt bomvol leuke items en maar liefst 3 boeken!

Het kerstkaartje stond nogmaals een lief berichtje van Sjoukje, Meid je bent een fantastische secret santa <3

Ziva was ook aan gedacht en kreeg zelfs 2 cadeautjes. Zo ongeduldig dat ze was wilde deze kitten heel graag helpen met alles openmaken.

De blauwe muis met de lange staart wilde ze al hebben voor deze goed en wel was uitgepakt. het kaartje die eraan zat kon ik nog net even snel eraf halen voor de haar cadeautje claimde. Buiten dit speeltje zat er ook een snoepjes bal in. Haar favoriete snoep kan ik erin doen en dan kan ze ermee spelen tot er een beloning uit komt.

Eenmaal alles uitgepakt was ik helemaal overspoeld met blijheid. 3 boeken van mijn wenslijstje zaten erin. Boekenleggers van Oktoberdots welke ik graag wilde. Daarbij van Legendfairy onderzetters van de acotar serie.
Een geurkaarsje van Cinderella zat er nog bij, wat lekkers van chocola en chips. Daarbij geurwaxines die echt heel subtiel ruiken en een kerstmuts en kerst tasje.

Als laatste drie prachtige boeken.

  • Het Schaduwjaar van Kim Liggett

Een beklemmende, duistere, angstaanjagende roman en een absolute pageturner.

Niemand praat over het genadejaar. Het is verboden.

Meisjes krijgen hun hele leven te horen dat ze de kracht hebben om mannen te verleiden en andere vrouwen gek te maken van jaloezie. Men gelooft dat de huid van jonge vrouwen een krachtig extract afstoot. Daarom worden ze voordat ze zestien jaar worden verbannen naar de wildernis, zodat ze gezuiverd en klaar voor het huwelijk kunnen terugkeren. Maar niet iedereen zal het overleven.
Tierney James droomt van een beter leven: een samenleving die geen vrienden en vrouwen tegen elkaar opzet. Maar als haar eigen genadejaar dichterbij komt, realiseert ze zich al snel dat de extreme leefomstandigheden daar niet haar grootste probleem zullen zijn. Het zijn ook niet de stropers die zich in het bos schuilhouden; mannen die wachten op hun kans om een van de meisjes te vermoorden en zo hun fortuin te maken op de zwarte markt. De grootste bedreiging voor de genadejaarmeisjes zijn ze zelf.

  • Toxine van Rani de Vadder

Als Offer en bezit van de Opperheer heeft Khala geen beslissingsrecht over haar eigen leven. Want hij wil haar bijzondere gave, haar Talent om te doden door een enkele aanraking, voor zichzelf gebruiken. Enkel zo kan hij de toxische macht over zijn rijk vergroten en zijn vijanden voorgoed vernietigen. Om uit zijn klauwen te blijven, moet Khala vluchten. Samen met een mysterieuze bandiet en een roodharige furie begint ze aan een hels avontuur. Tot ze tijdens haar vlucht de uitgelezen kans krijgt om zelf de strijd met de Opperheer aan te gaan. Daarvoor moet ze echter tot het uiterste gaan. En om te winnen, moet ze doden. Maar zijn haar bondgenoten wel te vertrouwen? En wie is de Zwarte Slang die haar overal weet te vinden?

  • Helemaal mijn smaak van Lizzie van den Ham

Het laatste wat je wilt is bij de bruiloft van je beste vriendin zijn terwijl je zelf net gedumpt bent… Odette van den Oever is gevleid als Sandra, haar jeugdvriendin, haar vraagt de catering te verzorgen op haar bruiloft. Haar humeur zakt die avond echter tot een dieptepunt als Max van Loon, de getuige van Sandra’s kersverse man, gemene opmerkingen tegen haar maakt en kritiek heeft op het eten waar ze zo hard haar best op heeft gedaan. Het feit dat ze later die avond noodgedwongen met hem moet dansen en daar nét iets te veel van geniet maakt het er niet makkelijker op. Ondanks het feit dat ze Max liever nooit meer ziet, blijft Odette hem echter na het feest maar tegen het lijf lopen. Hij biedt haar zelfs een opdracht aan en lijkt een reden voor zijn lompe gedrag te hebben gehad. Is Max misschien toch een beter mens dan ze op het eerste gezicht dacht? Is dat waarom ze hem maar niet uit haar hoofd kan zetten..?

Nogmaals super dankjewel voor dit gave pakket Sjoukje namens mij en natuurlijk Ziva.

Wat vinden jullie van deze secret santa box?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.