Recensie

Tyrant – T. M. Frazier (King #2)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Wat een cliffhanger heeft T.M. Frazier in King weten te geven. Gelukkig kan je meteen door in het volgende deel van de King serie, Tyrant.
Mocht je King nog niet gelezen hebben bevat dit deel zeker een hoop spoilers en is het niet aan te raden de recensie te lezen.

Ik. Herinner. Me. Alles. Alleen nu wilde ik dat dat niet zo was. Als de mist die mijn herinneringen heeft beneveld, opklaart, komt de waarheid die maanden buiten mijn bereik lag, eindelijk naar voren. Maar de verlossing die ik verwacht had te voelen, blijft uit. Ik ben nu banger dan ik was toen ik geboeid aan Kings bed wakker werd. Want de waarheid brengt duistere geheimen aan het licht. Geheimen die ik nooit had mogen ontrafelen. Als ze erachter komen dat ik me alles herinner of als ik hulp zoek bij de getatoeëerde crimineel die me met lichaam en ziel bezit, breng ik degene van wie ik het meest hou, in gevaar. Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om de aantrekkingskracht tussen King en mij, die elke dat groter wordt, te weerstaan. Hij heeft me al eens gered, op meer dan één manier. Nu is het mijn beurt om te doen wat er nodig is om hem te redden. Zelfs als dat betekent, dat ik moet trouwen met iemand anders…

De omschrijving van het boek geeft natuurlijk heel weinig prijs over hoe het allemaal zit. Aan het eind van King komen we Doe haar echte naam te weten en wordt ze opgehaald door haar familie. Doe heeft eigenlijk Ramie Price en is de dochter van een senator.
Armoede kende ze dus niet, helaas herkent Doe niemand en voelt zich verdwaalt in haar oude leven.

Helaas voor King wordt zijn meisje mee genomen en wordt hij mee genomen naar de gevangenis. Dit is wat Doe zeker weet, daarbij krijgt ze een shitload aan informatie waarvan ze niet weet wat waar is. Wat ze wel weet is dat het kindje dat haar mammie noemt echt van haar is.
Haar verstand weet het dan niet, maar alles in haar hart verteld haar dat.

In dit boek wordt weer gebruik gemaakt van twee perspectieven, of eigenlijk drie. King is nog steeds het zelfde personage en nu krijg je een kijkje in zijn meer agressieve en gevaarlijke kant. Om Doe veilig te houden moeten ze gescheiden blijven en moet hij eerst een aantal problemen oplossen om dan gelukkig te kunnen zijn met zijn Doe.

Doe/Ramie is het andere personage, omdat Doe natuurlijk zelf niks herinnerd maar wel een persoon is geworden voelt Ramie als een nieuw personage. Met behulp van momenten die ze mee maakt krijgt ze flashbacks. De meeste flashbacks zorgen voor tranen in mijn ogen omdat er langzaam steeds meer stukjes op zijn plek vallen.

Doordat Doe en King maar een paar kleine momenten samen hebben, zitten seksuele scenes een stuk minder in dit boek. Dit is op zich niet nodig ook, want de momenten dat ze samen zijn spatten van het papier af.

Dit boek kan ik beter noemen dan het eerste deel omdat hier zo veel plot twisten in zitten dat je steeds moet blijven lezen en gewoon niet wilt stoppen. Wanneer je denkt te weten hoe het zit weet Frazier toch weer wat informatie te geven waardoor alles anders lijkt.

De emoties van Doe worden nu een stuk heviger en meer aanwezig waardoor alle emoties echt door je heen kolken. Ik heb liefde gevoeld voor King, verdriet, blijheid, verwardheid, woede maar bovenal ook angst. Doordat Doe steeds in het duister tast en ze uit haar veilige haven is gehaald.

Dit boek is zeker de moeite waard om te lezen voor degene die van King hebben genoten.
Helaas voor ons is het wel het einde van King en Doe hun verhaal. Gelukkig is er nog het verhaal van Bear dus we kunnen nog genieten van deze wereld.


Lang Verhaal Kort

Een super goed vervolg op King, het eerste deel uit de King serie. Doe leert haar oude zelf kennen en leert hierdoor de waarheid. King gaat weer het super duistere pad op om zijn Doe veilig te houden. Minder erotische scenes maar zeker genoeg. De spanning is hier veel meer aanwezig net zoals de emoties. Huilen en lachen, alles zit erin.


Praktische Informatie

Titel: Tyrant
Serie: King
Auteur: T. M. Frazier
Genre: Romance
Pagina’s: 300
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030060
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030053
Prijs (E-Book): €8,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.