Unboxing

Fairyloot – Thick as Thieves

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

De December 2020 box van Fairyloot is bezorgd! het thema is Thick as Thieves en wat is die leuk!
In deze box zitten items die je kan gebruiken en een nieuw secret book, volume 4 alweer!


De Goodies

In deze Thick as Thieves box kwam ik als eerste een lekkere warme muts tegen. Persoonlijk herkende ik de deur van de Hobbit er meteen in en de draak, die rood is moet dan wel Smaug zijn. I Love Smaug en de Hobbit.

De Tarotkaarten zijn de laatste set van 2 van de Cresent City serie van Sarah J Maas. Persoonlijk ben ik een Maassassin en dus super blij met alles van Sarah J. Maas. In de agenda van 2021 zit ook art van Aelin en Rowan die beide wel erg mooi zijn. Verder herkende ik Percy Jackson.

Het memo blok van Children of Blood and Bone heb ik dan niet zo veel mee. Het is dan wel weer handig om te gebruiken als boodschappenlijstje dus een product om te gebruiken. Het zwaard is geïnspireerd op de Throne of Glass serie, ook van Sarah J. Maas, alleen vind ik dat er mooiere mini’s zijn van Aelin haar befaamde zwaard. Gebruiken doe ik het hoogstwaarschijnlijk niet.

Als laatste opende ik het secret boek volume 4, deel 3 heb ik ook welke ook super mooi is. Deze is reeds weer heel mooi en kan zeker pronken in de kast. Als iemand boeken 1 en 2 wegdoet wil ik ze zeker overnemen.

 


Het Boek

Het boek van December is Master of One geschreven door Danielle Bennett en Jaida Jones.

Sinister sorcery. Gallows humor. A queer romance so glorious it could be right out of fae legend itself. Master of One is a fantasy unlike any other.

Rags is a thief—an excellent one. He’s stolen into nobles’ coffers, picked soldiers’ pockets, and even liberated a ring or two off the fingers of passersby. Until he’s caught by the Queensguard and forced to find an ancient fae relic for a sadistic royal sorcerer.

But Rags could never have guessed this “relic” would actually be a fae himself—a distractingly handsome, annoyingly perfect, ancient fae prince called Shining Talon. Good thing Rags can think on his toes, because things just get stranger from there…

With the heist and intrigue of Six of Crows and the dark fairy tale feel of The Cruel Prince, this young adult fantasy debut will have readers rooting for a pair of reluctant heroes as they take on a world-ending fae prophecy, a malicious royal plot, and, most dangerously of all, their feelings for each other.

 

De boek omschrijving klink echt super spannend en leuk. De cover is ook heel mooi en heeft Rode sprayed edges.
gesigneerde bookplate die zowel door Danielle Bennett als Jaida Jones is gesineerd. Daarbij zit er op de reverse van de dust jacket een artwork met daarop Rags en Shining Talon. Daarbij is de naked cover rood en heeft een zilver foil op de voorkant.

 

Wat vind jij van het boek en de goodies?
Welke goodies zou jij graag ontvangen in een box?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
    Very helpful info specifically the last part 🙂 I care for such information much.

    I was looking for this particular information for a very long time.
    Thank you and best of luck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.