Recensie

Deze Kerst – J.L. Beck & C. Hallman

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag is het alweer tweede kerstdag en natuurlijk zijn er super leuke kerst boeken te lezen.
Dus er is weer een kerstromance recensie vandaag voor jullie. Helaas is de paperback pas met kerst 2021 weer te verkrijgen i.v.m. een drukfout van de omslag van het boek, de rus van het boek staat op de achterkant. Gelukkig is het niet heel storend, maar wel jammer natuurlijk.

In groep één kreeg ik een hekel aan hem. Hij gooide toen een kikker op me en noemde mijn staartjes ‘stom’. In groep vijf schold hij me uit voor ‘brillie’ en maakte mijn sproeten belachelijk. En toen, op de middelbare school, haalde hij zo’n vreselijke streek met me uit dat ik bezwoer nooit zijn naam meer hardop uit te spreken. Nooit meer naar zijn irritant knappe gezicht zou kijken. En nooit meer aan hem zou denken.
En dat ging best prima…
Nou, het ging prima tot hij tijdens de feestdagen ineens opduikt in het vakantiehuisje van mijn familie. Wat blijkt? Zijn broer heeft verkering met mijn zusje. Om alles nog erger te maken, moet ik een kamer met hem delen en slapen we samen in een stapelbed. Ja, je hoort het goed… een stapelbed.

Ik heb al sinds mijn zesde geen verlanglijstje meer gemaakt, maar ik ben wanhopig.

Lieve Kerstman,
Dit jaar heb ik maar één wens. Zorg er alsjeblieft voor dat Jonas Wilder uit mijn leven verdwijnt.
Veel liefs,
Hannah.

Deze Kerst neemt de lezer mee naar de kerst van Hannah en haar familie. Hannah’s zusje Laura neemt haar vriendje mee naar het vakantiehuisje van hun ouders. Tot overmaat van ramp is Jonas ook mee gekomen om kerst te vieren. Om het feest compleet te maken komt haar vervelende nicht Darla ook nog eens mee met haar oma.

Darla heeft meteen oog voor Jonas, dit geeft Hannah een naar gevoel waar ze haar vinger niet op kan leggen. De aantrekkingskracht die Hannah ervaart bij Jonas is goed voelbaar en geeft het hele boek een lekkere vibe af.

Dit boek is geschreven vanuit zowel Hannah’s en Jonas’ perspectief. Persoonlijk heeft dit altijd mijn voorkeur omdat dit een voorsprong op de personages geeft. Daarbij krijg je ook de gevoelend van beide mee wat ook een plus kan geven aan een verhaal.

J.L. Beck & C. Hall weten de personages in dit korte verhaal wel personages met een beetje diepte neer te zetten. Hannah en Jonas voelen beide aan als echte mensen die je maar oppervlakkig kent. De schrijfstijl is erotisch maar bevat ook zeker een hoop humor. Oma alleen kan al een boek met acties vullen.

Het fijne aan dit boek is, dat de emoties op mij persoonlijk goed overkwamen waardoor er wel een traantje is gelaten. Wat dan wel fijn is, omdat het kerst is, is een happy end waardoor je toch met een lach het boek dicht kan slaan.


Lang Verhaal Kort

Een kort verhaal met heerlijke steamy scenes overgoten met een sausje van humor. Emoties komen binnen, maar je slaat het boek met een lach dicht.


Praktische Informatie

Titel: Deze Kerst
Serie:
Auteur: J. L. Beck & C. Hallman
Genre: Romance
Pagina’s: 88
Uitgever: Tinteling Romance
ISBN (paperback): 9789492507358
Prijs (Paperback):
ISBN (E-Book): 1230004370581
Prijs (E-Book): €2,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.