Recensie

Flirten met de Buurman – Natasha Madison (Flirten met #3)

Hee Lieve Volgers van DivaBooks,

Dit jaar heb ik kennis mogen maken met het werk van Natasha Madison. De Flirten met serie wist mij meteen in te pakken en wist een soort romcom achtige feeling op te roepen. Flirten met de Baas, Flirten met de Playboy en Flirten met mijn Ex zijn als eerder verschenen.
Helaas voor de fans is Flirten met mijn ex, een novelle niet als paperback verschenen, maar niet getreurd want achterin dit boek zit Flirten met mijn ex toegevoegd!
SVM Publishing, dankjewel voor deze super leuke verassing en natuurlijk dankjewel voor het recensie exemplaar.

Eliahn
Zwanger thuiskomen van een cruise. Dat is niet iets waar een ouder op zit te wachten, dus liet ik alles achter me en verhuisde naar Parijs voor een nieuwe start. Zes jaar later ben ik klaar om terug naar huis te keren. Ik was een alleenstaande moeder en het enige wat ik wist over de vader van mijn zoon was zijn naam: Luca. Meer hoefde ik niet te weten. Het universum had andere ideeën, want op onze tweede dag thuis, daagde hij terug op in mijn leven.

Luca
Ik wilde mijn zondag niet doorbrengen op het welkomstfeestje voor de dochter van mijn baas. Maar ik word van mijn sokken geblazen als ik bij binnenkomst oog in oog komt te staan met het meisje waar ik zes jaar geleden mee flirtte. Tijdens de cruise. Als ik kijk naar de jongen die naast haar staat, kijk ik in een paar ogen identiek aan de mijne. Hij is mijn zoon. Als blijkt dat we ook nog naast elkaar wonen, proberen we samen voor hem te zorgen. Dat zou makkelijk moeten zijn, als de aantrekkingskracht die ons ooit samenbracht er niet nog steeds was. Zes jaar lang achtervolgde ze me in mijn dromen. Ik liet haar een keer gaan, maar nu wil ik haar de mijne maken. Deze keer, voor altijd.

Flirten met de Buurman speelt zich in de zelfde omgeving af als de twee eerder verschenen delen in de Flirten met serie. Nu is het verhaal alleen van Eliahn en Luca degene die wordt vertelt.

Eliahn is een van de twee hoofdpersonages waardoor dit verhaal wordt vertelt. Ze is de dochter van Leonard Coco. Hij is de baas van een groot advocatenkantoor. Natuurlijk werkt Luca bij dit bedrijf.

Luca is het andere personage waardoor het wordt beleefd. Hij heeft altijd naar de vrouw gezocht waar hij tijdens een zuipcruise verliefd op is geworden. Helaas wisten ze niks meer van elkaar dan een naam. Geen telefoonnummers, facebook of achternamen want dit alles wat gebeurde op de zuipcruise bleef daar.

Wanneer Luca tijdens het welkom thuis feestje van zijn baas’ dochter komt, lijkt het alsof het lot hem gunstig is gezind.
De prachtige blauwe ogen en de blonde lokken herkende hij meteen toen hij ze zag, deze sprookte rond in elke droom die hij had.

Wanneer blijkt dat Aiden de zoon is van Luca, is het voor hem duidelijk dat hij betrokken wilt zijn. Daarbij kwam het weke gevoel van de cruise meteen weer terug. Eli was over de jaren nog mooier geworden en hij maakt zijn besluit, dit wordt mijn gezin.

Eli schrikt natuurlijk zich te pletter wanneer ze oog in oog staat met Luca. Hij ziet meteen dan haar zoontje Aiden zijn kind is en wilt betrokken zijn bij zijn verdere leven. Maar haar knikkende knieën vertellen haar dat ze  nog steeds aangetrokken is tot Luca.

Natuurlijk gaat alles in treinvaart en worden gevoelens sterker. Helaas voor hen is Luca in dienst van Eli’s vader en moeten ze het dus ook aan haar en zijn ouders vertellen. Waar de ouders van Luca super blij reageren, is de vader van Eli woedend.

Natasha Madison zou zichzelf niet zijn als ze niet weer de geweldige humor terug brengt. Aiden is in dit boek de bron van Humor. Natuurlijk alles wat een kind ziet vertelt hij vrolijk verder. Dit levert een aantal hilarische maar voor Eli en Luca gênante situaties op.

Natuurlijk komt alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht en sluit je dit boek met een heerlijk blij gevoel.

 


Lang Verhaal Kort

Een weer heerlijk erotisch getint verhaal met een flinke dosis humor. De personages zijn weer heel sprekend gemaakt en worden vrijwel meteen jouw vrienden. Aiden is in dit boek de bron van humor, maar natuurlijk kan een kind heerlijk eerlijk zijn waardoor de volwassenen zich schamen. Dus zeker voor sommige mensen te herkennen.


Praktische Informatie

Titel: Flirten met de Buurman
Serie: Flirten met
Auteur: Natasha Madison
Genre: Romance
Pagina’s: 270
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030688
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030671
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.