Recensie

King – T. M. Frazier (King #1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Als ambassadeur voor SVM Publishing krijg ik natuurlijk af en toe wat super gave recensie boeken toegestuurd. Maar zelf schaf ik graag ook boeken aan om de uitgever te steunen. King is het eerste deel van de King serie van T.M. Frazier . Dit boek heb ik zelf gekocht want alleen die cover is al om van te kwijlen.

Dakloos. Hongerig. Wanhopig. Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.
King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie. Kings toekomst staat op het spel. Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten.

In het eerste deel van de King serie maken we kennis met King, Doe en Preppy. Het verhaal wordt echter alleen verteld vanuit King en Doe’s perspectief.

Doe (Als in Jane Doe) is een meisje met blond haar en helder blauwe ogen en weet helemaal niks meer van haar oude leventje.
Wanneer ze door haar “Vriendin” Nikki, die tevens een drugsverslaafde is, in aanraking komt met King gaat het balletje rollen.

King is een crimineel in de dop. Hij is eigen rechter, jury en beul wanneer nodig. Niemand komt aan wat van hem is. Wanneer King eindelijk uit de gevangenis is en Preppy een welkom thuis feestje organiseert, ontmoet  hij Doe.
Helaas kan hij haar niet neuken omdat zij begint te trillen als ze hem oraal moet bevredigen.

Nadat King boos de kamer uit gaat na zijn mislukte seks escapade met Doe, komt hij later terug om te zien hoe hij wordt beroofd.
Nikki steelt een flinke hoeveelheid geld van King en schiet Doe neer en smeert hem.
Nu is Doe het bezit van King.

Na deze onstuimige introductie maakt Doe kennis met de vrolijke noch gevaarlijke Preppy.
Preppy draagt altijd zijn overhemd, vlinderdas en bretels. En natuurlijk is alles matchend en felgekleurd.
Omdat King denkt dat Doe liegt krijgt ze de keus tussen eten en verschillende soorten drugs.

Doe is natuurlijk uitgehongerd en propt de sandwich in een keer naar binnen. Dit zorgt ervoor dat ze natuurlijk niks binnen houd.
Wanneer de woeste King weer terug is gekeerd luistert Doe hen af waarna ze besluit te vluchten.

Natuurlijk komt King Doe weer halen en besluit voor haar te zorgen, want wat van King is, tsja dat is echt van hem.

Naarmate het verhaal verder gaat en Doe eigenlijk niet weet wie ze was, raakt ze langzaam verliefd op King en wordt de aantrekkingskracht steeds beter voelbaar in het verhaal. T. M. Frazier weet de lezer echt vast te houden en te gaan smachten naar dat Doe en King eindelijk toegeven dat ze gek zijn op elkaar.

King is een Klootzak met een hoofdletter K, maar zodra hij eindelijk durft toe te geven dat hij verliefd is op Doe, wilt hij alles doen haar te beschermen. Helaas voor King kan dit een uitdaging worden want er is veel veranderd sinds hij vast heeft gezeten.

De emoties worden op mij super goed overgebracht. Meerdere tranen zijn gelaten en een paar keer heel goed gelachen. De angst is voor mij iets minder aanwezig geweest omdat King gewoon te knap is om bang voor te zijn. Doe had dus iets banger mogen zijn in mijn ogen maar is geen must. Ze heeft toch niks te verliezen.

De chemie tussen Doe en King is niet te missen en het duistere over beschermende randje van King maakt hem juist extra aantrekkelijk.
Helaas voor de lezer eindigt dit deel met een hele grote cliff hanger. Maar gelukkig dat voor mij nu, is de serie al tot en met Preppy 1 vertaald!
dus kon ik verder lezen. Wat echt voelt als een verademing trouwens.


Lang Verhaal Kort

Een goed opgebouwd verhaal waar de personages goed worden uitgediept. King is een complex en toch boeiend en zeer gevaarlijk personage die leeft buiten de wet. Doe is het verloren hongerige meisje die niet weet wie ze ooit was. T.M. Frazier weet de lezer helemaal te grijpen en meermaals op het puntje van de stoel te krijgen. Het boek eindigt met een super grote cliffhanger en gelukkig kan je nu meteen door lezen!


Praktische Informatie

Titel: King
Serie: King
Auteur: T. M. Frazier
Genre: Romance
Pagina’s: 328
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030022
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030015
Prijs (E-Book): €8,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.