Recensie

Henry – Soraya Naomi (Chicago Syndicate #6)

Hee Lieve Lezers,

Omdat er niet genoeg aanmeldingen waren voor een blogtour en ik jullie dit boek zeker niet wil ontzeggen. Mag ik met dank aan Dutch Venture Publising dit boek lezen en recenseren. De paperback mag natuurlijk niet ontbreken van deze serie dus is deze toegevoegd aan mijn DVP boeken collectie.

Niemand kent Henry, maar dat is omdat hij ervoor zorgt dat hij verborgen blijft. Hij heeft een lucratieve baan in de onderwereld, namelijk als black hat hacker voor het Syndicaat. Hij bouwt hele systemen en vernietigt bewijsmateriaal om hogerop te komen. Hij heeft alle smerige geheimen van de meest machtige mensen in de VS in handen en zal niet aarzelen die in te zetten om te krijgen wat hij wil. Maar Henry heeft zelf ook een geheim. Een beslissing die hij in het verleden heeft gemaakt en die zijn toekomst kan vernietigen. Hij vertrouwt niemand meer, geen enkele vrouw… tot hij Mary tegenkomt. Veel te jong, veel te zorgeloos en veel te sexy om te negeren. Al mag hij geen onenightstand met haar van zichzelf en al is ze niet beschikbaar, hij maakt het zijn taak om haar voor een gewisse dood te behoeden. Mary kent Henry ook nog niet, maar dat zal niet lang meer duren. En dan vliegen de vonken  er vanaf.

‘Henry’ is het zesde deel in de Chicago Syndicate serie en kan geheel los worden gelezen, al is het voor lezers van de eerdere delen een waar feest om al hun oude bekenden in dit boek weer langs te zien komen.

De omschrijving vertelt het al, dit boek kan los gelezen worden. Voor mij is dit echt niet het geval, want de 5 voorgaande boeken van het Chicago Syndicate heb ik ook gelezen. Dit zijn Fallon, Luca, Adriano, Cam en Logan waarvan de eerste vier elkaar op volgen.

Henry is de super knappe en slimme black hat hacker van het Chicago Syndicate. Sinds hij in vaste dienst is van het syndicaat heeft hij een hogere rang en bereid om alles te doen om dit zo te houden.

Mary is het kleine zusje van Adriano (De capo crimini) en Carmine (De consigliere) wat haar dus off limits maakt voor iedereen.
Mary wordt omschreven als een kleine dame met curves en heeft rode krullen. Daarbij komt dat ze een hart van goud heeft en een super grote dierenvriend is.

Soraya Naomi weet er weer voor te zorgen dat de aantrekkingskracht en seksuele spanning van de pagina’s af spat. Het verhaal neemt de lezer meteen mee naar de duistere onderwereld waar het Chicago Syndicate zich in bevindt. Zoals alle voorgaande delen wordt het verhaal weer vanuit twee perspectieven vertelt.

Wanneer Henry Mary redt uit een benauwde situatie is dit het begin van hun verboden liefde. Mary houd zo van honden dat ze bereid is zichzelf in gevaar te brengen om ze te redden.

Wanneer Mary een hondengevecht heeft opgerold en hierdoor dichter naar henry toe groeit ontstaan er problemen.  Mary had nog een relatie voor ze als een blok viel voor Henry.

Wat begon als een vriendschap wordt langzaam meer. Wat Mary alleen niet weet is dat Henry niet alles verteld en dus nog zijn eigen verleden heeft dat hem achtervolgt.

Wanneer iemand uit Henry zijn verleden weer op zijn pad komt ontstaat er wrijving tussen hem en Mary. Zowel Henry als Mary zijn jaloers aangelegd en te koppig om dit toe te geven.

Eerst gaan Mary en Henry een seksuele relatie aan, dit geeft voor beide risico’s en Henry moet zichzelf blootgeven aan haar om echt voor zich te winnen.  Wanneer Henry zich stukje bij beetje open stelt, wordt alles anders.

Mary wordt ontvoerd en omdat Henry zo wantrouwend is en weet hoe roekeloos Mary kan zijn. Stopt hij een zender in haar jas.
Wanneer Mary ontvoerd wordt is dit haar en zijn redding.

Soraya Naomi stelt ons natuurlijk niet teleur en zorgt voor een verhaal waar alle losse eindjes zijn zijn afgewerkt en je als lezer een aantal vrienden rijker bent geworden.


Lang Verhaal Kort

Een stand alone in de Chicago Syndicate serie waarbij de verboden liefde van Henry en Mary wordt vertelt.
De roekeloze dierenvriend Mary haalt het schild van Henry weg. De mysterieuze Henry is de black hat hacker van het syndicaat en heeft hierdoor een hoge rang. De gevaren en geheimen die er zijn vormen de basis van dit spannende en ook romantische verhaal. Eenmaal begonnen kan je het niet meer wegleggen.


Praktische Informatie

Titel: Henry
Serie: Chicago Syndicate
Auteur: Soraya Naomi
Genre: Maffia Romance
Pagina’s: 340
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789492585646
Prijs (Paperback): €19,95
ISBN (E-Book): 9781393702832
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.