Unboxing

Fairyloot – Blood&Honey Special

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Ik hoop dat iedereen ondertussen de Blood & Honey box binnen heeft. Vandaag ga ik deze unboxen met jullie.
Wil je geen spoilers, dan niet verder lezen.


De Goodies

Voor deze box had ik gekozen voor de Serpent&Dove add on omdat ik het eerste deel niet heb kunnen verkrijgen. Dus de box was best zwaar en daardoor extra goed gevuld.

Wat vooraf bekend was, is dat er een plaid in zou zitten. Omdat ik een kitten heb durf ik deze niet te laten zien want dan claimt zij deze. De afbeelding heb ik dus even genomen van de ontwerper, Noverantale.

Buiten deze super mooie en ook echt grote deken zat er ook een mooie artwork kaart bij van de personages.
Een tarotkaarten set, welke ik niet op de foto heb staan maar nog helemaal gesealed heb, bij interesse stuur maar een pb. Voor een klein prijsje mag deze weg.

Een doos voor losse thee bijvoorbeeld zat er ook bij, deze vind ik persoonlijk super mooi en ga zeker kijken waar ik deze voor ga gebruiken.
De geurkaars is niet echt mij geur maar mag wel pronken in mijn kast. Deze pins vind ik ook wel mooi en gaan ook een mooi plekje krijgen.


Het Boek

Natuurlijk was voor deze special edition box al bekend welk boek er in zou zitten. Fairyloot stelt niet teleur en heeft twee prachtige hardcovers toegestuurd. In de Serpent&Dove waren ze de signed bookplate vergeten, deze was gelukkig een paar dagen later al binnen.
deze zit nu mooi ingeplakt.

Persoonlijk ben ik heel blij met deze box en is het je geld zeker waard. Heb jij de box ook of greep je mis? en wat vind jij van deze special?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.