Recensie

Blogtour, Tegen elke prijs – Brenna Aubrey (Gaming the system #1)

Hee Lieve Lezers,

Een New Adult is helemaal mijn ding dus werd ik echt super blij toen Dutch Venture Publishing de aankondiging deed dat er een nieuwe NA serie in hun fonds kwam!

Als Mia Strong, een populaire gamingblogger en trotse geek, haar maagdelijkheid online aan de hoogste bieder verkoopt, weet ze al dat het aandacht zal trekken. Maar wat ze niet zal aantrekken is echte liefde: zo zijn haar regels. Eén nacht, en dan is het klaar. Het is een wanhoopsdaad, want zonder de veiling zal ze haar vervolgopleiding medicijnen nooit kunnen betalen. Ook de ziektekosten van haar moeder stapelen zich op.

Adam Drake, die iedereen overbiedt en Mia “wint”, was een wonderkind op het gebied van software en werd al miljonair op zijn zeventiende. Nu is hij midden twintig, sexy, gedreven en gewend om te krijgen wat hij wil, als directeur van zijn eigen gaming-imperium. Voor Mia weet wat er gebeurt heeft hij de mazen in haar wet al gevonden. Elke regel die ze voor zichzelf heeft opgesteld om haar hart te beschermen wordt geschonden. Maar ze weet niet of Adam haar écht wil winnen of alleen maar een spelletje met haar speelt.

Het verhaal van onze geek Amelia was meteen eentje waarbij je werd mee genomen en niet meer kon stoppen met lezen. Alle elementen die je van een New Adult mag verwachten kwamen in de juiste dosis naar voren.

Amelia is het personage in “Tegen elke prijs” waardoor je het verhaal beleeft. Ze is een ambitieuze vrouw die graag een oncoloog wordt en gek is op gamen. Het enige wat haar tegenhoud is haar angst om weer te falen voor de toelatingstest.

Buiten de angst om te falen heeft Amelia een baan in het ziekenhuis om haar studie te kunnen betalen. Haar appartement voorziet haar voor het hoognodige en eten doet ze heel weinig omdat er gewoon geen geld over is hier voor.

Wanneer je het verhaal begint word je als lezer meteen mee getrokken naar de veiling. Deze heeft al plaatsgevonden en ze gaan de contracten opstellen. Haar beste vriend helpt haar gedurende dit hele proces en weet al gauw meer dan Amelia doet.

Hoe meer Amelia haar “Winnaar” Adam leert kennen, hoe meer gevoelens ze voor hem krijgt. De gevaren wegen voor haar alleen niet op tegen de voordelen. Doordat Amelia een aantal trauma’s heeft valt ze steeds terug, ook al denkt ze aan niemand anders dan Adam.

Gelukkig voor ons, komen ze natuurlijk bij elkaar, want ja, de aantrekkingskracht tussen deze twee is gewoon te groot om niet toe te geven.

Omdat we niets uit Adam zijn perspectief beleven krijg je van hem soms moeilijk hoogte en is hij voor je gevoel een rotzak. Dat hij de natte droom van veel vrouwen is kan niet ontkend worden. Alle emoties die in het boek naar voren komen worden in mijn beleving erg goed over gebracht.

Huilen, hartzeer en vlinders in de buik en natuurlijk de seksuele spanning is wat het boek zo verslavend goed maakt. Alle elementen wisselen elkaar naadloos af en zorgen ervoor dat je blijft gaan en het boek al uit hebt voor je het door hebt.

Gelukkig zijn er nog twee delen over Adam en Amelia die gaan komen en ik kan echt niet wachten deze te gaan lezen.
Ik hoop alleen wel dat nu de personages een iets grotere groei mee maken waardoor ze net wat completer worden. Een stukje inzicht in Adam zijn gedachten en gevoelens zou voor mij ook echt een toevoeging zijn.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke New Adult die alle elementen bevat die een boek verslavend maken. Amelia en Adam hebben een super chemie en de emoties komen echt binnen. Dat onze geek miljonair ook een echte natte droom is helpt natuurlijk ook. Nu alleen nog wat meer inzicht in Adam en iets meer groei van de personages en dan is het boek naar mijn smaak perfect.


Praktische Informatie

Titel: Tegen elke prijs
Serie: Gaming the system
Auteur: Brenna Aubrey
Genre: New Adult
Pagina’s: 300
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback):9789492585622
Prijs (Paperback): €18,95
ISBN (E-Book): 9781393784807
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.