Recensie

Logan – Soraya Naomi (Chicago Syndicate #5)

Hee Lieve Lezers,

Nu het verhaal van Adriano en Cam is afgerond zijn er natuurlijk meer leuke leden van het Syndicaat waar we kennis mee kunnen maken. Vandaag maken we kennis met Logan en Rosalia.
Ken je deze serie nog niet, dit deel in de Chicago Syndicate serie is los te lezen. Persoonlijk denk ik wel dat het leuker is om deze als deel van de serie te lezen. Want deze serie is verslavend.

Na een leven vol pijn en verlies gelooft Logan Wade niet meer in gerechtigheid.
Hij speelt met vrouwen alsof ze geen hart hebben en diep vanbinnen weet hij niet eens meer wie hij zelf is.
Hij werkt bij de CIA, maar trekt zijn eigen plan en loopt over naar het Chicago Syndicate.
Zijn plan wordt echter danig in de war geschopt als hij Rosalia Calderone ontmoet, de dochter van de raadsheer van het syndicaat.
Ze is tien jaar jonger dan hij, roekeloos, en ze weet niet wanneer ze haar mond moet houden.
Rosalia is door haar ouders altijd uit de zaken van de maffia gehouden, maar door onvoorziene omstandigheden komt Logan Wade op haar pad.
Als ze hem beter leert kennen, realiseert ze zich dat er meer achter zijn harde façade schuilt dan wat de wereld van hem mag zien.
En al weet ze dat het gevaarlijk is om te vallen voor een gesloten man zoals hij, toch volgt ze haar hart.
Wat begint als een gedwongen kennismaking groeit uit tot een geheime affaire,
waarbij Rosalia en Logan ontdekken dat liefde alles kapot kan maken wat je lief is.
Want elke beslissing kan in hun wereld ernstige gevolgen hebben… zelfs als je bij die beslissing je hart laat spreken.

De schrijfstijl van Soraya Naomi vind ik persoonlijk heel fijn. Ze weet de lezer meteen mee te nemen naar het Chicago Syndicate. Je hoeft niets van de maffia wereld te weten, want ze legt alles in een notendop uit.

Logan wordt net zoals bij de voorgaande delen weer verteld vanuit twee perspectieven. In dit boek zijn dat Logan Wade en Rosalia Calderone.

Voor degene die de serie gelezen hebben kennen de naam Calderone al, want James Calderone was de baas van het syndicaat voor Adriano deze taak overnam. Rosalia is zijn dochter en werd altijd buiten de maffia zaken gehouden.

Logan Wade, hem ken je dan ook al een stukje beter. Hij heeft Fallon en Cam altijd geholpen en is nu eindelijk lid gewonden van het syndicaat.

Omdat Soraya Naomi altijd de lezer wel happy achterlaat, weet je al dat Rosalie en Logan samen gaan komen. Maar hoe deze weg zal zijn dat ga je ondervinden in dit boek.

Doordat de schrijfstijl super fijn is en de klik met de personages makkelijk te maken is kruipen ze makkelijk onder je huid. De emoties van zowel Logan als Rosalie worden overgebracht alsof het is wat jij zelf voelt.

Een emotionele achtbaan is het wel. De echte Logan laat zichzelf niet vaak zien, maar Rosalie weet deze feilloos naar boven te halen. Het spelletje wat wordt gespeeld is een gemeen en achterbaks spel. Je weet nooit hoe ver iemand gaat voor de liefde of bij het beschermen van zijn kind.

Doordat het perspectief zo word gewisseld krijg je eerst alle emoties en verdriet van Rosalie over je heen. Je verliest je vrienden en de man waar je verliefd op bent. Waarom alles zo gaat weet je echter niet.

Gelukkig wanneer je dan leest wat er op het zelfde moment gebeurt bij Logan vallen alle puzzelstukjes langzaam op zijn plaats. Wanneer de aap echt uit de mouw komt breekt de hel los en komt alles in een stroomversnelling.

Dat Rosalie altijd op Fallon en Cam terug kan vallen weten wij nu ook. Het zijn als het ware drie koninginnen waar hun geliefde heel de wereld voor zal verwoesten. Romantisch toch!?

Logan als persoon is heel wantrouwend en vraagt eigenlijk nooit iemand om hulp. Op één persoon na die nog niet officieel in dienst is van het syndicaat, de hacker, Henry. Hier is sprake van groot vertrouwen en daarbij misschien zelfs basis voor een vriendschap.

De mysterieuze Henry is tevens het volgende lid van het syndicaat waar we over kunnen lezen.


Lang Verhaal Kort

Een weer heerlijk deel van de Chicago Syndicate serie. Soraya Naomi neemt de lezer meteen weer mee op avontuur en deelt met ons de verwoestende liefde van Logan en Rosalie. De emotionele achtbaan in dit boek voelt alsof het je eigen is. Gelukkig kan je als lezer het boek met een lach dichtslaan en heb je Logan en zijn Rosalie in je hart gesloten.
Het boek is te lezen als stand alone, maar als je de voorgaande delen (Fallon, Luca, Adriano en Cam) hebt gelezen geeft dit een inkijk in daar gebeurde situaties.


Praktische Informatie

Titel: Logan
Serie: Chicago Syndicate
Auteur: Soraya Naomi
Genre: Roman, Feelgood, Young Adult/New Adult
Pagina’s: 360
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789492585523
Prijs (Paperback): €19,95
ISBN (E-book): 9781393416692
Prijs (E-book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.