Recensie

Cam – Soraya Naomi (Chicago Syndicate #4)

Hee Lieve Lezers,

Omdat binnenkort het zesde deel in de Chicago Syndicate serie van Soraya Naomi uitkomt, was dat de spreekwoordelijke schop onder mijn kont om deze serie weer op te pakken. En wat heb ik het Chicago Syndicate gemist zeg!

Hij mag dan arrogant en charismatisch zijn, maar Adriano Montesi is ook als een blok gevallen voor Camilla Guillermo. Adriano heeft een missie: een nieuw imperium opbouwen en een van de machtigste mannen in Chicago worden. Dat weerhoudt hem er niet van om zich steeds meer met Cam verbonden te voelen. Al snel wordt hij echter door tegengestelde emoties verscheurd en met zijn eigen demonen geconfronteerd.

Camilla’s leven staat helemaal op zijn kop sinds ze officieel lid is geworden van het Chicago Syndicate en met Adriano herenigd is. Nu heeft ze eindelijk een familie waar ze op kan vertrouwen en is ze samen met de man die ze altijd al heeft gewild maar nooit de hare kon noemen.
Liefde binnen de maffia is echter niet alleen gecompliceerd; liefde is ook ronduit gevaarlijk. En nu Adriano en Cam beide bij het syndicaat horen, hebben ze een ingewikkelde rol te spelen met nieuwe regels, nieuwe medestanders en nieuwe vijanden met wie ze te maken krijgen terwijl ze de puinhopen van het verleden nog niet achter zich hebben gelaten…

Nadat aan het eind van het derde deel, Adriano, eindelijk hij met zijn Camille samen kan zijn gaat alles veranderen.
Adriano is nu de machtigste man binnen het Syndicate, namelijk de Capo Crimini.

Dit boek pakt op waar het in het vorige deel is geëindigd. Cam is nu volledig betrokken bij het Syndicate en is zelfs benoemd tot Capo. Helaas voor Adriano is Cam een sterke zelfverzekerde vrouw die weet wat zij wilt. Het negeren van Adriano zijn orders als Cam voelt dat er iets niet klopt zorgt meermaals voor problemen.

Ruwe seks en een berisping en alles is weer in orde, voor zo lang het duurt. In dit boek zien we heel goed hoe het Syndicate is opgebouwd en hoe het allemaal zit. Wat ook opvalt is dat Adriano niet goed dingen uit handen kan geven en gewoon totaal niet weet hoe hij professioneel met Cam door één deur kan.

Dikke Sal zijn drijgent is natuurlijk niet loos, snel ontmoetten we de Oekraïense mensen handelende groep. Aangezien het Syndicate de succesvolste seksclub van Chicago runt, willen de Oekraïners dat zij hun vrouwen kopen.

Adriano en Luca zien dit niet zitten dus zoeken een “hoeren madame” die goede en luxe escort dames heeft opgeleid. Wat Cam echter niet weet is dat deze madame, Serena, de ex is van Adriano.
Dit geeft problemen die niet mis zijn.

Tot overmaat van ramp raakt de FBI, CIA en een rechter erbij betrokken die het Chicago Syndicate en willen deze ontmaskeren. Gelukkig voor Adriano, Cam, Luca, Fallon en de andere wordt er een deal gesloten.

Tijdens dit boek wordt weet het verhaal vertelt vanuit zowel het perspectief van Cam als Adriano. Persoonlijk vind ik dit erg prettig. Gelukkig wist dit boek mij weer vanaf het eerste woord mee terug te nemen naar het Syndicate.
Helaas is met dit deel het verhaal van Cam en Adriano klaar. Stiekem hoop ik ze in de rest van deze serie nog terug te zien want ze zijn me erg dierbaar geworden.


Lang Verhaal Kort

Het vierde deel in de Chicago Syndicate serie dat vanaf het eerste woord weer voelde als thuiskomen. Cam pakt meteen op waar het in Adriano is geëindigd. Het boek was een waar avontuur waar je geregeld op het puntje van je stoel zit en gewoon door wilt lezen. Helaas is het verhaal van Adriano en Cam nu klaar, maar ik hoop ze nog vaker tegen te komen in deze serie.


Praktische Informatie

Titel: Cam
Serie: Chicago Syndicate
Auteur: Soraya Naomi
Genre: Roman, Feelgood, Young Adult/New Adult
Pagina’s: 424
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789463988537
Prijs (Paperback): €20,95
ISBN (E-book): 9781386290483
Prijs (E-book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.