Recensie

Tot in de Dood – Debora Elisabeth

Hee Lieve Lezers,

Misschien hebben jullie gemerkt dat het even stil is geweest op de blog. Dit komt door een verhuizing die even gedaan moest worden. Boeken zijn nogal zwaar en veel aanwezig bij mij dus kostte dit veel tijd. Meer dan ik had gehoopt met mijn vooruit werken.

Goed, we gaan het weer proberen allemaal op te pakken en elke week een recensie te posten.
Vandaag weer eentje van Debora Elisabeth, ook bekend als Debra Eliza Mane.

Daan en Roza zijn al jaren goede vrienden. Net als hun vriendschap zich tot iets diepers transformeert, slaat het noodlot toe: na een avond stappen worden ze slachtoffer van een auto-ongeluk. Hierdoor belandt Roza in een rolstoel en hangt het leven van Daan aan een zijden draadje.
De klap van het ongeluk heeft de deur naar de gave die Daan al jaren angstvallig verborgen houdt, opengeslagen. In een diepe slaap waaruit hij misschien niet meer zal ontwaken, krijgt hij een waarschuwing van gene zijde.
Liefde blijft altijd bestaan… zelfs tot in de dood.

Omdat ik zo heb genoten van Debora Elisabeth haar andere boeken wilde ik Tot in de Dood uit het Dutch Venture Publishing fonds ook super graag lezen. Deze had ik al als E-book gekocht en gelezen tot ik de kans kreeg bij de sale het daadwerkelijke boek te kopen.

De eerste woorden die opkomen als ik aan dit boek denk zijn verlies, liefde, vertrouwen en paranormaal. Dit laatste omdat het ook gaat over het communiceren met de overledenen en deze “zien”.  Mocht je dit eng vinden of niet jou smaak zijn, zal ik deze toch wel afraden want er zitten een paar spooky momenten in die mij de koude rillingen gaven.

Daan en Roza zijn de twee personages waardoor het verhaal wordt vertelt. Door deze manier van lezen krijg je van beide personages de emoties en gevoelens mee. Daan is in dit geval degene die paranormaal begaafd is en Roza wilt helpen. Zakdoekjes zijn zeker nodig bij dit verhaal want het raakt zo veel emotionele snaren.

Tot in de dood is niets zoals de lekkere feelgood verhalen die ik gewend was van deze auteur. Dit boek voelde veel dieper en heftiger aan dan de Twin Bridges serie. Desondanks dat de dood en kwade geesten centraal staan is dit boek wel eentje die je met een fijn gevoel achter laat.

Dit boek vind ik toch wel lastig om goed verder te recenseren omdat er in dit geval snel een spoiler wordt gegeven die de beleving kan veranderen. Dit vind ik zelf zonde en wil jullie aanraden gewoon dit boek te lezen.
Mocht je kobo plus hebben dan kan je dit boek gratis lezen.

 


Lang Verhaal Kort

Een toch wel heftig boek met als centraal thema liefde, vertrouwen en een stukje paranormaal. Dit boek is zeker een aanrader want je blijft met dat heerlijke gevoel zitten zonder dat het een zwijmel boek is. Komt liefde tot in de dood?
Vind het zelf uit en lees dit boek, deze is namelijk echt een aanrader.


Praktische Informatie

Titel: Tot in de Dood
Serie:
Auteur: Debora Elisabeth
Genre: Romance
Pagina’s: 260
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789492585035
Prijs (Paperback): €17,95
ISBN (E-book): 1230001648126
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.