Recensie

Duke en Ian – Debra Eliza Mane (Liefde in Twin Bridges #3)

Hee Lieve Lezers,

Twin Bridges blijft mij verassen, jullie ook?

Duke woont al haar hele leven in Twin Bridges, Montana en vindt dat ze de touwtjes van haar eigen leven prima in handen heeft. Ze woont met haar familie op Big Hole River Ranch, werkt als kok bij een lokale diner, bemoeit zich met iedereens zaken en loopt op de ranch zo nu en dan haar oude liefde Ian tegen het lijf, die ze strikt op afstand houdt.

Maar als haar broer Jacob zijn vriendin June een aanzoek doet en Ian tijdens het daaropvolgende feest in een dronken bui bekent dat hij nog van Duke houdt, komen er scheurtjes in het masker dat ze al die jaren zo stevig op heeft gehouden. Duke heeft iets meegemaakt waardoor haar hart voor altijd op slot is gegaan en ze wil het voor niemand meer openen – met name niet voor Ian. Want als hij de waarheid zou weten, zou hij haar nooit meer willen zien.
Daar neemt Ian echter geen genoegen mee. Hij wil Duke terugwinnen en weten wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven.
Als ze toen zoveel van elkaar hielden, verdient hun liefde dan geen tweede kans..?
Een heerlijke winterse westernromance van de hand van Debra Eliza Mane, die zich wederom in het stadje Twin Bridges afspeelt.

Nu Abby en Blake hun kinderen hebben en nog super verliefd zijn. Jacob en June elkaar gevonden hebben en een kindje hebben blijft alleen de altijd aanwezige Duke nog alleen over. Haar verleden met Ian is niet alleen rozengeur en maneschijn, maar de gevoelens zijn echt.

Het derde verhaal dat zich afspeelt in Twin Bridges heeft reeds weer een prettige schrijfstijl en vervoert de lezer terug naar het stadje Twin Bridges, met name de Big  Hole River Ranch. Duke hebben we al in de vorige twee delen prominent aanwezig gehad. Helaas bleef deze vriendschap zo beperkt dat Duke niks over zich zelf los liet en alleen iedereen wilde helpen.

Doordat we Duke al een beetje hebben leren kennen is er al een grote goodwil ontstaan vanuit de lezer, je gunt Duke haar eigen geluk ook. Dat er iets is gebeurt tussen Ian en haar was al meermaals lichtelijk doorgeschemerd, maar wat precies blijft een mysterie. Tot nu!

Doordat het verhaal weer van twee kanten wordt verteld krijgt de lezer veel inzicht in Ian zijn frustraties en vooral verlangen die Ian heeft. Duke blijft nog langer een mysterie tot er door Ian de bekentenis komt dat hij  nog altijd van Duke houdt en haar terug wilt winnen. Hij is nooit gestopt met van haar te houden.

Hier begint het verhaal meteen pakkend en kom je er achter dat Duke een rugzakje heeft die zeker traumatisch kan worden genoemd. De beerput van haar verleden openmaken om verder te kunnen brengt voor Duke veel angst met zich mee. Houd haar familie dan nog van haar en rent Ian dan niet weg?

Gelukkig is deze romance van Debra Eliza Mane er eentje waarbij de lezer het boek met een glimlach dicht doet. Ian blijkt een echte doorzetter te zijn en laat zich niet wegduwen door Duke en haar verleden. Wanneer Duke eindelijk het aan hem verteld en aan haar broer Jacob is het hek van de dam.

Duke laat emoties en gevoelens toe en wilt vechten voor haar relatie met Ian. Tot er ineens een vreemde cowboy op de ranch is die Duke wel heel erg in de gaten houd…
Deze mysterieuze cowboy zorgt voor veel opschudding. De zoektocht naar deze man laat de gemoederen hoog oplopen.

Wanneer ze de mysterie cowboy vinden blijkt er niks aan de hand. Hij blijkt familie te zijn en wilde niemand tot last zijn. De neef, Nathan blijft geheimzinnig en we weten vrijwel niks over hem. Zelfs Duke weet niks over hem en zij weet alles in Twin Bridges.

Het huwelijk van Jacob en June komt ook gelukkig nog aan bod en zorgt voor een Happy end voor alle personages die we hebben leren kennen in Twin Bridges.

Gelukkig is er nu nog 1 boek, Het hart van een cowboy, waar Nathan zijn verhaal uit de doeken wordt gedaan. Deze recensie komt zeker snel op de blog!


Lang Verhaal Kort

Een weer fantastisch verhaal waar Duke haar traumatische verleden uit de doeken wordt gedaan. De liefde van haar familie en vrienden zorgt ervoor dat Duke door durft te gaan en haar relatie met Ian nog een kans wilt geven.
Ian is nooit gestopt met van zijn Duke te houden en wilt alles doen voor haar. Hoe harder Duke hem wegduwt hoe meer hij bij haar wilt zijn. Het boek bevat veel mysteries en zorgt ervoor dat dit boek weer super snel weg leest.
Iedereen uit Twin Bridges heeft nu een happy end. Ik ga Abby, Blake, Jacob, June, Duke en Ian zeker missen want ze zijn allemaal vrienden geworden die wonen in Twin Bridges.


Praktische Informatie

Titel: Duke en Ian
Serie: Liefde in Twin Bridges
Auteur: Debra Eliza Mane
Genre: Roman, Feelgood, New Adult
Pagina’s: 240
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789463670913
Prijs (Paperback): €15,42
ISBN (E-book): 1230002808727
Prijs (E-book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] de andere boeken die zich afspeelde in Twin Bridges hebben we kennis gemaakt met Abby&Blake, Jacob&June, Duke&Ian en Becky en Nathan in het Hart van de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.