Recensie

Blogtour, Mr. Stone – Lis L. (Stone broers/Mr. serie #1)

Hee Lieve Lezers,

Vandaag staat er een blogtour op het programma. Deze auteur is al vaker beoordeeld door DivaBooks en altijd in positieve zin. Natuurlijk heb ik het dan over Lis Lucassen!
Lis L. is nu de naam op de cover en de verwachtingen zijn hoog door al haar zeer goede eerdere werk.

Hoe hard kun je vallen voor een man, wiens hart toebehoort aan een ander?
Wanneer Logan Stone een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad ijs heeft begeven, staat hij verder niet al te lang stil bij deze exotische brunette. Maar als Pilar Bailey door inmenging van een van zijn broers, opnieuw in zijn leven opduikt als etiquettecoach, kan Logan niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen. Een knetterende aantrekkingskracht waaraan hij geen weerstand kan bieden.
En hoewel zijn hart nog altijd toebehoort aan zijn eerste liefde, kan hij Pilar niet vergeten. Logan doet Pilar een voorstel: Eén nacht. Meer kan en wil hij haar niet bieden.
Maar is één nacht genoeg?
Niet voor Pilar, die na een teleurstellende ervaring met haar leugenachtige ex, Miami ontvluchtte om een nieuwe start te maken in Seattle.
En hoewel Pilar absoluut niet van plan is om te concurreren met een geest uit zijn verleden, lukt het haar maar niet Logan uit haar hoofd te zetten. Zelfs niet als hij haar duidelijk maakt dat hij haar niet meer kan bieden dan één nacht vol passie, omdat zijn gebroken hart nog altijd toebehoort aan een ander.
Mr. Stone is het eerste deel uit de Mr. Serie van Lis Lucassen.
Het is tevens het eerste deel uit de serie rondom de vijf Stone-broers.

 

Lis Lucassen is een bekende romance schrijfster van Nederlandse bodem, na eerder werk van haar te hebben gelezen zijn de verwachtingen hoog. De boek omschrijving sprak mij meteen aan en stond te popelen om te beginnen met lezen.

In Mr. Stone maken we kennis met Logan Stone. Hij is een man met een tragisch verleden en een angst voor de toekomst. Hij laat niemand dichtbij en is soms wel grof te noemen. Hij wordt omschreven als lang, breed met dik goudblond golvend haar en een baard.

Dan is er ook nog Pilar, zij is etiquette coach en moet Logan manieren gaan bij leren. Als dat maar goed gaat…
Pilar is een vrouw met Brazilliaanse roots en houd van de zon en warmte. Ze is gevlucht van huis om een geheel nieuwe start te maken. Op de ijsbaan ontmoet ze Logan en meteen slaat de vonk over.

In Mr. Stone wordt het verhaal vertelt vanuit zowel Logan als Pilar haar perspectief. Zelf vind ik dit erg prettig omdat je van beide personages meer weet en kan mee voelen. De emoties die Logan heel heftig voelt, het immense verdriet heeft mij meermaals tranen gegeven. Het zelfde geldt eigenlijk voor Pilar. De emoties komen echt binnen.

De schrijfstijl was zoals ik verwachtte weer heel prettig en neemt de lezer meteen mee. Het enige wat mij opviel waren een aantal spelfouten of zin opbouw fouten. Gelukkig was wel altijd te begrijpen wat er stond.

Lis Lucassen weet de lezer weer te laten verlangen naar dat ene moment waarop beide personages toegeven aan hun gevoel voor elkaar. Wanneer dit punt is bereikt, is voor je gevoel het boek ineens in een sneltrein gekomen.
De weg die Logan en Pilar moeten afleggen om nader tot elkaar te komen vind ik erg leuk gedaan en de wisselwerking is heel herkenbaar/realistisch.

 


Lang Verhaal Kort

Een romance van Lis Lucassen die voldeed aan mijn hoge verwachtingen. Ze weet de lezer vanaf de eerste pagina weer mee te nemen in het liefdesverhaal van Logan en Pilar. Het boek is zeker emotioneel en heeft mij meermaals geroerd tot tranen. Het enige minpuntje vond ik de paar spel- en zin opbouw fouten, deze waren echter niet heel hinderlijk. Ik kijk uit naar meer van de Stone broers en het volgende deel van de Mr. serie.


Praktische Informatie

Titel: Mr. Stone
Serie: Stone broers/Mr. serie
Auteur: Lis Lucassen/ Lis L.
Genre: Romance
Pagina’s: 300
Uitgever: Tinteling Romance
ISBN (paperback): 9789492507341
Prijs (Paperback): €16,50
ISBN (E-book): 1230003813751
Prijs (E-book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.