Recensie

Kies voor elkaar – Stefanie van Mol (Full Moon #5)

Hee Lieve Lezers,

Welke band/groep houd de blog na al die tijd nog steeds bezig? Dat kan niet anders dan Full Moon zijn!
Vandaag maken we de band rond, Tim, de 2e gitarist van de groep mag zijn liefde vinden!

Na het hele drama met Vanessa weet hij wel beter.
Het laatste wat hij nodig heeft is een vrouw die gered moet worden.
Maar als Lize in zijn leven verschijnt, is de aantrekkingskracht zo groot dat hij niet anders kan dan voor haar vechten.
Ze heeft de zorg van haar moeder op zich genomen.
Tussen twee banen door probeert Lize zo goed mogelijk voor haar te zorgen, maar haar stiefvader maakt dat bijna onmogelijk.
Lize heeft gezworen nooit meer te vertrouwen op een man, maar als ze in de armen van rockheld Tim valt,
heeft ze het moeilijk om zich aan haar eigen regels te houden.

Zoals met de voorgaande delen is dit boek geschreven vanuit twee perspectieven. Dit keer is dat Tim, de tweede gitarist van Full Moon en Lize, een alleenstaande moeder die ook zorgt draagt voor haar moeder. Tim en Lize ontmoetten elkaar in de club waar Lize werkt, de omstandigheden van de ontmoeting zijn niet optimaal. Wat wel leuk is, er is meteen een vlam in de pan!

Ondanks dat de ontmoeting niet zou gaan zoals je verwacht, is er meteen een vonk. Door de samenloop van omstandigheden komen Lize en haar dochtertje Ashley bij Tim te wonen. Op dat moment begint het kat en muis spelletje. Natuurlijk gebeurt het onvermijdelijke, Tim wordt tot over zijn oren verliefd op Lize. Nog voor Lize iets kan zeggen of er tegen in kan brengen heeft Tim haar al geclaimd.

Waar de andere mannen van Full Moon zijn geplaagd wanneer ze smoor verliefd weren op hun vrouwtjes, is nu natuurlijk Tim aan de beurt. Wanneer Tim Jonathan belt om Camille te spreken, wordt Jonathan meteen jaloers en wilt, nee eist om te weten waarom. Hier komt Jonathan er achter dat Tim smoorverliefd is en kan het plagen beginnen.

Lize heeft een moeder en dochter om voor te zorgen dus werkt veel. Wanneer ze echter op nare wijze weg gaat bij haar werk, weet ze niet waar ze veilig heen kan. Lize belt haar enige vriendin. Samen met haar beste vriendin komt ze tot de oplossing om bij haar broertje te gaan wonen, tijdelijk. Wanneer een dag later Camille op de stoep staat voelt ze pure jaloezie, tot Tim haar introduceert als Jonathan zijn vrouw. De dames gaan heerlijk shoppen en Ashley is nog nooit zo blij geweest.

Alles klinkt goed en wel, gelukkig heeft Stefanie van Mol mij weer positief verrast met een plot twist. Echter laat ze het daar niet bij, het boek eindigt met een super grote cliffhanger!
Gelukkig is deel 6 ook al verschenen dus kunnen jullie volgende week al lezen hoe het verhaal van Full Moon eindigt.


Lang Verhaal Kort

Stefanie van Mol weet zoals in alle voorgaande delen vanaf de eerste pagina mij te boeien. De schrijfstijl vind ik zeer prettig en vlot. Alles in het verhaal klopt voor het gevoel en de plot twist kon je gewoon niet zien aankomen. Waar de andere delen van de Full Moon serie de lezer met een big smile achter laat, laat dit boek door de echt super grote cliffhanger de lezer verslagen en machteloos achter. Ik kijk erg uit naar het lezen van het laatste deel in deze serie.


Praktische Informatie

Titel: Kies voor elkaar
Serie: Full Moon
Auteur: Stefanie van Mol
Genre: New Adult
Pagina’s: 250
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (Paperback): 9789492585240
Prijs (Paperback): €16,95
ISBN (E-book): 1230003620274
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.