Recensie

Kies voor Hem – Stefanie van Mol (Full Moon #4)

Hee Lieve Lezers,

Wat leest de Full Moon serie van Stefanie van Mol toch snel en lekker weg! een deel per dag is niks met deze serie.
We hebben nu al van twee leden van de band Full Moon hun relatie tot stand zien komen. Jonathan en Camille zijn ondertussen getrouwd en John en Jolien hebben de gevoelens naar elkaar toe gegeven. In Kies voor hem gaan we het verhaal van Max volgen.

Als zanger van de populaire rockband Full Moon heeft Max zijn droom waargemaakt.
Iedereen denkt dat hij al zijn zaakjes voor elkaar heeft, maar niets is minder waar.
Zijn keuze voor Full Moon kostte hem de liefde van zijn leven.
Als die bewuste dame weer in zijn leven verschijnt, is hij meer dan ooit vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen.
Net wanneer ze dacht dat het niet erger kon, komt Max terug in haar leven.
Hij heeft blijkbaar zijn zinnen weer op haar gezet, maar zij is nog niet vergeten hoe dat vorige keer eindigde.

In Kies voor Hem lezen we het verhaal van Valérie en Max. Net zoals Jonatha en Camille kennen deze twee elkaar al langer. Sterker nog, ze hebben al eens een relatie met elkaar gehad. Mas heeft Valérie toen laten vallen om te gaan touren met Full Moon. Dit heeft zij Max nooit vergeven en laat dit ook goed weten tijdens de persconferentie die wordt gehouden wegens de verloving van John en Jolien.

De schrijfstijl van Stefanie van Mol is weer zoals gebruikelijk heel prettig en het boek leest heel vlot weg. De chemie tussen Max en Valérie vond ik helaas iets minder leuk dan bij de hoofdpersonen in de voorgaande delen. Dit is natuurlijk puur smaak. Valerie als personage is wel heel goed uitgewerkt en ook langere tijd een mysterie.

Max is een echte heer naar Valérie en doet echt alles om haar terug te winnen. Hij is zelfverzekerd en weet wat hij wilt. Helaas loopt niet alles zoals hij gewend is en moet hij heel hard werken en de eisen van Valérie inwilligen om te zorgen dat ze zich openstelt voor hem.

Seksueel zijn deze twee vlammend en zeker passioneel. Wat Valérie geestelijk nog niet wilt toegeven doet haar lichaam wel voor haar. Max maakt hier gretig gebruik van. Alles lijkt voor Max volgens zijn plan te gaan, tot hij te dichtbij komt en Valérie vlucht.

één keer haar te zijn kwijt geraak vind hij genoeg dus gaat hij haar achterna. Kan Valérie de waarheid vertellen aan Max? en kunnen ze samen gelukkig worden en een toekomst opbouwen?

 


Lang Verhaal Kort

Kies voor hem neemt de lezer vanaf pagina 1 weer mee terug naar de band Full Moon. Dit keer wordt het verhaal van Max en Valérie vertelt. De chemie bij deze vond ik zelf wat minder leuk dan de vorige koppeltjes. Dit drukt zeker de pret niet want de roerige geschiedenis maakt dit verhaal zeker sappig. Waar emoties niet goed kunnen worden geuit, wordt er van lichamelijk aantrekkingskracht benadrukt. Steamy scenes en ondeugende momenten in dit boek zijn goed aanwezig en geven een leuke twist aan dit boek.


Praktische Informatie

Titel: Kies voor hem
Serie: Full Moon
Auteur: Stefanie van Mol
Genre: New Adult
Pagina’s: 204
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (Paperback): 9789492585158
Prijs (Paperback): €16,95
ISBN (E-book): 1230003619803
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.