Recensie

Kies voor haar – Stefanie van Mol (Full Moon #3)

Hee Lieve Lezers,

Na het lezen van het verhaal van Camille en Jonathan was ik al verkocht aan de schrijfstijl en verhalen van Stefanie van Mol. Het kan dus ook niet anders dan dat ik het derde deel van de Full Moon reeks ben gaan lezen. Dit verhaal staan twee andere personen centraal, namelijk John en Jolien.

Jolien De Graeve haar leven verandert van de ene op de andere dag.
Door de dood van haar ouders wordt ze gedwongen om bij haar broer te wonen.
Haar broer is samen met zijn band op tournee, en er is geen andere mogelijkheid dan mee te gaan.
Iedereen behandelt haar alsof ze elk moment kan breken. Het enige wat zij wil is opnieuw vrij zijn.
Als gitarist van de succesvolle band Full Moon heeft John alles voor elkaar.
Maar wanneer het kleine zusje van zanger Max bij de band verblijft, zet die kleine, vurige dame zijn hele leven op zijn kop.
Hij breekt alle regels om bij haar te zijn.

Waar Stefanie van Mol in de eerste twee delen van de Full Moon serie het verhaal van Jonathan en Camille vertelde, wordt nu dat van John en Jolien verteld.
Het boek heeft weer twee personen (John & Jolien) waardoor het verhaal wordt verteld.

Jolien is het kleine zusje van Max, de zanger van de band. Aan het begin van het boek kom je te weten dat zij en Max beide ouders zijn verloren door een verkeersongeluk. Jolien gaat hierdoor mee op tour in de zomer. Wanneer ze probeert het koffiezetapparaat aan de praat te krijgen ontmoet ze John. De vonk slaat meteen over. Het eerste waar ze zich zorgen over maakt is wat haar grote broer er wel niet van moet vinden.

John weet altijd precies wat hij wilt en krijgt dit ook altijd voor elkaar. Het moment dat hij Jolien voor het eerst ziet weet hij meteen dat hij haar wilt. Wat hij niet meteen door heet, is dat zij het zusje van Max is.

De wisselwerking tussen Jolien en John is eerst gebaseerd op pure lust. Jolien wil even alles vergeten en zich niet breekbaar voelen. John geeft haar dat gevoel samen met spetterende seks. Natuurlijk mag niemand van de band er achter komen wat John en Jolien uitspoken achter gesloten deuren. Want wat gaat er gebeuren als ze het weten?

Wat als deal van vrijblijvende seks in de zomer is begonnen, vloeit over naar gevoelens voor elkaar. Jolien wilt het niet toegeven, maar John ook niet. Dus als de zomer op zijn eind loopt worden ze allebei heel verdrietig. Zelf zo ver dat Jolien terug gaat naar huis en totaal niet blij/gelukkig is. Zelf nu wilt ze niet toegeven wat ze voelt en vooral voor wie.

Komen John en Jolien samen? of blijven ze allebei ongelukkig dat is de vraag? wil je dat weten, dan moet je toch echt het boek zelf lezen 😉


Lang Verhaal Kort

Wederom een verhaal dat heerlijk weg leest. De wisselwerking tussen Jolien en John is goed uitgewerkt en de emoties van Jolien worden aan alle kanten overgedragen op de lezer. John is een droomvent die zijn eigen handleiding heeft. De seksuele scenes waren hier meer aanwezig dan in de eerste twee delen. Voor mij voegde niet alle seksuele scenes iets toe aan het verhaal, maar leuk om te lezen vond ik dat zeker. Het proloog van Max aan het eind van dit boek smaakt zeker naar meer. Snel door naar het volgende bandlid en zijn crush!


Praktische Informatie

Titel: Kies voor haar
Serie: Full Moon
Auteur: Stefanie van Mol
Genre: New Adult
Pagina’s: 240
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (Paperback): 9789492585073
Prijs (Paperback): €16,95
ISBN (E-book): 1230003586990
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.