Recensie

Kies voor mij – Stefanie van Mol (Full Moon #1)

Hee Lieve Lezers,

Omdat romantische boeken toch eigenlijk wel mijn guilty pleasure zijn, kon ik niet anders dan de Full Moon serie van Stefanie van Mol te lezen. De eerste vijf boeken van de serie heb ik verkregen door de super leuke jubileum box van De Boekenbuit te kopen. Deze leuke boeken lagen dus al een aardige tijd in mijn kast te wachten om gelezen te worden.

Jonathan werd reeds op jonge leeftijd gedwongen om harde keuzes te maken.
Muziek of zijn familie. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van
zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen.
Maar wanneer een knappe zwartharige dame in zijn armen valt, is hij op slag verloren.
Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen.
Camille gaat net voor haar studies beginnen, met haar beste vriendin Karen op vakantie.
Daar laat ze zich volledig gaan en belandt op een rockconcert van Full Moon.
Al van bij de eerste blik is ze helemaal in de ban van Jonathan alias Sticks, de drummer van de groep.
Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen?

In Kies voor mij, het eerste deel van de Full Moon serie maken we kennis met Camille en Jonathan. Camille is het buurmeisje van Jonathan en heeft een enorme crush op hem. Helaas geeft ze dit nooit toe, tot het moment daar is dat ze elkaar weer zien. Jonathan is ondertussen een succesvolle drummer bij de band Full Moon en weet elke avond een ander meisje mee te nemen naar bed.

Jonathan is de drummer van Full Moon, ook wel bekend als Sticks. Hij heeft een nare jeugd gehad en afscheid moeten nemen van het enige meisje dat altijd voor hem klaar stond. Zijn buurmeisje Camille. Wanneer hij haar ziet, zonder dit zelf te weten, is hij opslag verliefd weer.

Het verhaal wordt verteld vanuit zowel Jonathan als Camille haar perspectief. Beide personages waren goed uitgewerkt en je kon echt mee voelen met de pijn die Jonathan heeft door alles wat die heeft mee gemaakt. Bij Camille voel je vooral de opbloeiende liefde en onzekerheid die haar in zijn macht heeft.

Stefanie van Mol weet de lezer vanaf de eerste bladzijde mee te nemen en Camille en Jonathan jou vrienden te laten worden. De schrijfstijl van Stefanie van Mol vind ik zelf erg prettig en heel toegankelijk voor de lezer. Desondanks het een romantisch boek is en Jonathan en Camille om elkaar heen draaien is het toch nog spannend omdat ze beide zo anders zijn. Daarbij houdt Camille geheim dat ze zijn buurmeisje van vroeger was waardoor Jonathan in het donker blijft tasten.

Wanneer het verhaal op zijn einde komt volgt er een plot twist waardoor de lezer verslagen achterblijft en gewoon moet beginnen in het volgende deel van de Full Moon serie.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijk romantisch verhaal met een goede dosis drama. Na het lezen van Kies voor mij heeft de lezer nieuwe vrienden gemaakt en willen ze Jonathan en Camille samen gelukkig zien. Dat ze voorbestemd zijn voor elkaar staat als een huis, maar wat ze mee hebben gemaakt en gaan mee maken is wat dit verhaal zo leuk maakt. De steamy scenes zijn zeker ook aanwezig, maar niet in overdaad. Deze scenes kloppen gewoon in het geheel van dit boek.


Praktische Informatie

Titel: Kies voor mij
Serie: Full Moon
Auteur: Stefanie van Mol
Genre: New Adult
Pagina’s: 260
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (Paperback): 9789492585066
Prijs (Paperback): €16,95
ISBN (E-book): 1230003586488
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.