Recensie

Hannah Hill – Jij (Verbonden met Elkaar #1)

Hee Lieve Lezers,

In 2019 heb ik van SVM Publishing drie recensie boeken opgestuurd gekregen om te lezen. Met al die feestdagen er helaas weinig tijd voor gehad, maar nu is dit allemaal voorbij en pakken we alles weer op.

Er hing iets onheilspellend om hem heen.

Hij stond voor me maar was tegelijkertijd onbereikbaar.

Ik had mezelf nooit met iemand zo mysterieus en ongrijpbaar voorgesteld.

Toch was een blik in zijn prachtige ogen genoeg om me tot in mijn kern te raken.

Slechts één aanraking bracht mijn lichaam tot leven

en het geluid van zijn stem veroorzaakte een, voor mij onbekend, verlangen.

Ik wist dat hij geen man was voor mij, maar onze paden bleven zich kruisen.

Alsof het universum anders had besloten.

Hoe meer ik mijn groeiende gevoelens voor hem probeerde te onderdrukken

hoe sterker de aantrekkingskracht werd.

Het moment dat ik me eraan overgaf, was ik verloren.

We vlogen snel en hoog. Te snel, te hoog.

De val was onvermijdelijk en de schade onherstelbaar.

Hannah Hill – Verbonden met elkaar #1, Jij

In Jij van Hannah Hill maken we kennis met Jessica. Zij is het hoofdpersonage in dit boek en via haar beleef je dit verhaal. In het begin van het verhaal trekt Jessica in bij haar oom en tante in Miami. Toen ze klein was kwam ze al vaak in Miami, totdat haar moeder overleed. Jessica wil graag op eigen benen staan, dus verhuisd ze.

Jessica is een pientere meid met een opleiding in de biologie. Ze werkt aan de universiteit en doet in het weekend serveren met haar beste vriendin Gwen.
Gwen is haar steun en toeverlaat waar ze altijd bij terecht kan. Gwen is een echt feestbeest en wordt snel verliefd. Veel zien we in dit boek niet van Gwen, maar dat ze voor Jessica door het vuur gaat staan zeker vast.

Jij begint meteen heel vlot, Jessica is net aangekomen bij haar oom en tante als ze mee gaat naar hun golfclub. Haar tante heeft een feest georganiseerd om haar welkom te heten. Vrijwel meteen ontmoeten we de mysterieuze super knappe man die Jessica haar wereld op zijn kop doet staan.
Hij is knap, gespierd, heeft ijsblauwe ogen en is onbereikbaar. Echter laat hij haar lichaam zo heftig reageren dat ze niet weet wat ze moet doen.

Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, dit keer door louter toeval, is het meteen duidelijk dat deze twee bij elkaar horen. Eindelijk weten we hoe hij heet, Nero de Luca.
Maar de rest is een nog groter geheim.

In Jij krijg je maar een heel klein beetje informatie over Nero, terwijl je heel veel over Jessica te weten komt. Wat ik erg jammer vind is dat er in dit boek heel erg veel seksuele scenes in zitten die voor mijn gevoel niet altijd iets toevoegen aan het verhaal. Soms kreeg ik het idee dat het om alleen de seks ging en niks anders.

Wanneer de verhaallijn er eenmaal goed in zit begint deze ook te lopen. Nero blijft een mysterie, maar dat hij niet zuiver is spat er natuurlijk vanaf. Dat Nero alles wilt doen om Jessica gelukkig te maken is duidelijk. Helaas zijn er veel heuvels die hij en Jessica moeten overwinnen.

Tegen de tijd dat de lezer meer weet over Nero en wat voor werk hij doet, is het verhaal afgelopen. Het is zeker een cliffhanger waar het boek mee eindigt. De lezer blijft achter met super veel vragen en geen antwoorden. Hoe gaat het verder met Nero en Jessica? Wie is Nero nou eigenlijk? Waarom loopt het nou zo!?

Dit zijn allemaal vragen waar hopelijk in Ik van Hannah Hill antwoord op wordt gegeven.


Lang Verhaal Kort

Een Dark romance waar heel veel seksuele scenes in voorkomen. Niet altijd voegt dit voor mij iets toe, maar heet is het boek zeker. Hannah Hill weet vanaf de eerste pagina de lezer meteen mee te nemen. Aan het einde van het boek zit de lezer met meer vragen dan antwoorden. Ik kijk uit naar het vervolg deel want je moet gewoon weten hoe het verder gaat.


Praktische Informatie

Titel: Jij
Serie: Verbonden met Elkaar
Auteur: Hannah Hill
Genre: Romance
Pagina’s: 471
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (Paperback): 9789493030282
Prijs (Paperback): €24,49
ISBN (E-book): 9789493030275
Prijs (E-book): €5,99

Ik geef dit boek:

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. […] schrijfstijl van Hannah Hill kende ik al van Jij en De Kerstborrel en is nog steeds heel vlot. Ze weer vanaf het eerste hoofdstuk meteen te boeien […]

  2. […] elkaar trilogie. Jij, Ik en Wij. Van het eerste deel staat al een recensie op de blog, deze kan je hier […]

  3. […] boek! Hannah Hill is natuurlijk al bekend in het dark romance en romance genre van onder andere : Jij, Ik, Wij, Verwoestende duisternis, Verlangende duisternis, Verterende duisternis, Verlichte […]

  4. […] al twee eerder verschenen short reads heeft ze de lat erg hoog gelegd. Hannah Hill kennen we al van Jij, Ik, Wij, Verwoestende Duisternis,Verlangende Duisternis, Verterende Duisternis, Verlichte […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.