Recensie

Verkeerd – LP Lovell & SJ Cole (Verkeerd #1)

Heee Lieve Lezers,

Wat vliegt de tijd, vandaag heb ik de recensie van Verkeerd, deel 1 van de Verkeerd serie geschreven door LP Lovell en SJ Cole.
Met dank aan SVM Publishing voor het recensie exemplaar.

Elke stap in Victoria’s leven is tot in de perfectie gepland, maar één weddenschap die verkeerd is gegaan, verandert alles.
Ze is uit de veiligheid van haar vertrouwde wereld gerukt en wordt in een wereld gegooid die geregeerd wordt door Jude Pearson, een beruchte crimineel.

Zij is het onderpand dat hij niet zou moeten willen.

Een zwakte die hij zich niet kan veroorloven. Een goed meisje dat bereid is een slechte man op zijn knieën te krijgen.

Dit is een verhaal waar niets is wat het lijkt. Waar alles wat verkeerd is, goed lijkt te zijn.

* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*

Verkeerd van LP Lovell en SJ Cole

In Verkeerd ontmoeten we Jude (ook wel JP genoemd) en Victoria (ook bekend als Tor en Ria) deze twee mensen komen door een ongelukkige samenloop van omstandigheden elkaar tegen.
De ontmoeten is bijzonder te noemen omdat ze beide uit twee totaal andere werelden komen die elkaar vrijwel niet kruisen. Natuurlijk is de chemie tussen de personages meteen voelbaar en laten L.P. Lovell en S.J. Cole de lezers smeken om ze naar elkaar toe te komen.

Het verhaal wordt beleeft vanuit twee perspectieven, dat van Jude en die van Victoria. Bij elk hoofdstuk staat aangegeven wie het personage is waar je het verhaal door beleefd. Wat ik zelf erg fijn vind in dit boek, is dat wanneer er een tijdsprong wordt gemaakt dit met drie sterretjes wordt gescheiden. De schrijfstijl van dit boek is prettig en toegankelijk voor de lezer en de emoties worden goed overgebracht.

De gebeurtenissen in dit boek zijn goed en heel beeldend beschreven waardoor alle situaties, ook de minder leuke, gaan leven. Doordat Jude zich meteen aangetrokken voelde tot de mooie, brutale Britse Victoria wil hij alles doen om haar te beschermen. Helaas denkt zijn familie ander hier over waardoor bevelen worden genegeerd en Jude op zijn strepen moet gaan staan.
Deze ongehoorzaamheid leidt ertoe dat Victoria totaal verandert.

De wisselwerking tussen Victoria en Jude is heel intens en het kan soms zelfs een haat-liefde verhouding worden genoemd. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ze maken elkaars leven ook moeilijker dan goed is voor ze. Wanneer het moment van totale overgave dan toch is gekomen gaan er bij Jude en ook bij Victoria gemengde gevoelens ontstaan waardoor de situatie niet beter wordt. Na dut punt wordt het verhaal wel steamy wat ik als lezer dan stiekem wel weer leuk vind.

Om geen spoilers weg te geven kan ik niet heel veel over het Plot vertellen, maar dit boek zorgt ervoor dat je gewoon door wilt lezen. Helaas is het heel frustrerend dat als je het boek uit hebt. Deze eindigt met een hele grote cliff hanger.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijk verhaal dat de lezer vanaf de eerste pagina meteen mee trekt het verhaal in. De wisselwerking tussen Jude en Victoria is heel intens, maar laat de lezer zeker smullen.
Wanneer het seksuele moment is geweest wordt het boek heerlijk steamy waar veel vrouwelijke lezers (waaronder ik zelf) zeker van zullen genieten.
Ik kijk heel erg uit naar het vervolg deel want de cliff hanger maakt het gewoon zo spannend!


Praktische Informatie

Titel: Verkeerd
Serie: Verkeerd
Auteur: LP Lovell & SJ Cole
Genre: Romance
Pagina’s: 344
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (Paperback): 9789493030305
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-book): 9789493030299
Prijs (E-book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.