Recensie

Blogtour, Gebroken – Shelena Shorts (Momentum #2)

Hee Lieve Lezers,

Nadat in 2019 het eerste deel van de Momentum serie, Momentum, is verschenen en ik deze zo leuk vond kon ik niet anders dan mij opgeven voor deze blogtour. Mocht je het eerste deel nog niet hebben gelezen, de recensie kan je hier vinden:
Blogtour, Momentum – Shelena Shorts.

Let op, deze recensie kan spoilers bevatten mocht je Momentum nog niet hebben gelezen.

Na de bloedstollende gebeurtenissen in het najaar proberen Sophie en Wes het gewone leven weer op te pakken – voor zover hun leven gewoon is, natuurlijk. Door alles wat er gebeurd is, is nog maar eens duidelijk geworden hoe kostbaar hun tijd samen is. Ze zetten dan ook alles op alles om er het beste uit te halen.
Helaas wordt hun kortstondige geluk al snel verstoord door een mysterieuze reeks gebeurtenissen. Sophie wil Wes beschermen, maar hoe bescherm je een geheim als je zelf nog niet eens de hele waarheid kent en het bestaan van degene van wie je houdt ernstig bedreigd wordt?
Gebroken is het tweede deel in de mysterieuze Momentum serie van de Amerikaanse auteur Shelena Short

Aan het einde van het eerste deel wordt er de illusie gewekt dat Sophie dood gaat. Gelukkig voor ons lezers is dit niet waar, anders hadden we natuurlijk geen vervolg deel gehad. Dus Gebroken begint met Sophie die aan het herstellen is van de nare ontvoering en de daarbij gepaarde martelingen. Wes zijn geheim is veilig en Sophie leeft.

In Gebroken wist Shelena Shorts de lezer weer vanaf de eerste pagina mee te nemen terug naar Sophie en Wes. Daarbij worden in dit deel in de momentum Sophie haar personage verder uitgewerkt en krijgt ze meer diepgang. Zoals misschien verwacht gaat het niet alleen over rozen geur en maneschijn in het boek.
Wanneer een jongen genaamd Chase komt werken in de boekwinkel waar Sophie werkt keert het geluk zich.

Om te proberen de vicieuze cirkel te doorbreken willen Wes en Sophie het anders aanpakken. Door zo veel mogelijk van elkaar genieten omdat er geen zekerheid is voor Sophie haar tijd met Wes. Wanneer Ze samen op skivakantie gaan, wordt echter alles anders.

Aan het eind van Gevbroken wordt de lezer met een hele hoop vragen achter gelaten en moet je eigenlijk meteen het vervolg er achter aan kunnen lezen.
Dus Dutch Venture Publishing, wanneer komt het vervolg deel in deze serie?


Lang Verhaal Kort

Een heerlijk vervolg op Momentum. Net zoals in het eerste deel is dit boek weer pakkend vanaf de eerste pagina. De relatie tussen Sophie en Wes wordt weer verder opgepakt en de relatie wordt intenser en mooier. De lezer wordt zelf een beetje verliefd op dit super leuke stelletje dat echt alles voor elkaar over heeft.


Praktische Informatie

Titel: Gebroken
Serie: Momentum
Auteur: Shelena Shorts
Genre: New Adult
Pagina’s: 300
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789492585486
Prijs (Paperback): €17,95
ISBN (E-book): 9781393697299
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.