Recensie

Prinses Maan en de heerser van het duister – Leonie Sophia van den Hoek

Hee Lieve Lezers,
Door de Facebook groep “Boeken toer lezen en recenseren van boeken van onbekende schrijvers” heb ik de mogelijkheid gekregen om het boek Prinses Maan en de heerser van het duister te lezen.

Vechtend voor haar leven in een gevangeniskamp onder de grond, vreest Maan voor maar één man, de master. Maar als Maan ontsnapt komt ze er achter dat er veel ergere dingen zijn om bang voor te zijn. Ze blijkt over bijzondere krachten te beschikken en moet leren daarmee om te gaan. Daarbij komt ze voor diverse grote krachtmetingen te staan. Wie zijn haar echte vrienden en heeft ze nu haar grote liefde gevonden? Of is hij juist haar ondergang? En waar is haar familie?

Tijdens een gevecht op leven en dood komt er een werkelijkheid naar boven die Maan zich nooit had kunnen voorstellen.

In deze spannende fantasyroman schetst Leonie Sophia van den Hoek een bijzondere, mateloos fascinerende wereld.

Prinses Maan en de heerser van het duister van Leonie Sophia van den Hoek

In dit boek maken we kennis met Maan in trainingskamp 89. Maan is al zo lang als ze kan herinneren in dit trainingskamp opgesloten. Hier worden Maan en nog een aantal andere meiden getraind om undercover elite militair te worden.

Wanneer Maan uit het kamp wilt ontsnappen ontmoeten we Valk, hij is de vechtspecialist die Maan het leven zuur maakt. Alles gaat van kwaad tot erger en Maan moet zich melden bij de gevreesde Master. Vanaf dit moment begint het avontuur van Maan buiten het trainingskamp.

Maan is in alle opzichten een sterke vrouw/meid die denkt onoverwinnelijk te zijn. Ze komt zichzelf hierdoor vaker tegen en leert hierdoor zichzelf steeds beter kennen. Tijdens deze magische reis om zichzelf te leren kennen en haar bijzondere krachten.

Bijzondere vriendschappen, verboden liefde en een onbekende familie geschiedenis spelen allemaal een rol in dit bijzondere boek. De lezer wordt continue op het verkeerde been gezet en om de tuin geleid. Wat ik zelf jammer vind is dat het aan het einde van het boek ineens super snel ging.


Lang Verhaal Kort

Een spannend verhaal waar niks is wat het lijkt. Leonie Sophia van den Hoek heeft een wereld geschapen waarin magie, ongelijkheid tussen sekse en misleiding centraal staan. De lezer wordt veelal om de tuin geleid en het verhaal blijft je verbazen. Wanneer je dit boek uit hebt gelezen wil je echt weten hoe het verder gaat. Ik kijk  uit naar het verdere avontuur van prinses Maan.


Praktische Informatie

Titel: Prinses Maan en de heerser van het duister
Serie:
Auteur: Leonie Sophia van den Hoek
Genre: Fantasie, Young Adult
Pagina’s: 301
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN (Paperback): 9789463651479
Prijs (Paperback): €22,50
ISBN (E-book): 9789463651721
Prijs (E-book): €7,50

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.